USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Анатолій і Надія Тимощуки відпочинуть в Альпах

22 Грудня 2009 16:29
У чемпіонаті німецької Бундесліги настала зимова перерва, що триватиме до 16 січня. Скориставшись паузою, півзахисник мюнхенської «Баварії» та національної збірної України з футболу Анатолій Тимощук пішов у відпустку. Тимоха разом із дружиною Надією планують відпочити на одному з гірськолижних курортів Альп - у Швейцарії чи Австрії.
Втім, кататися схилами на гірських лижах Анатолій не планує: це надто травмонебезпечно, а попереду у гравця непросте продовження сезону. Нагадаємо, «Баварія» змагатиметься не лише в чемпіонаті Німеччини, а й у плей-офф Ліги чемпіонів.
Відпочити подружжя хоче у вузькому сімейному колі й нікого із друзів чи родичів із собою не запрошує. Новий рік також зустрінуть у горах, а вже 3 січня футболіст має повернутися до Мюнхена, щоб наступного дня прибути в табір «Баварії» та одразу податися на тренувальний збір в Об\'єднані Арабські Емірати. Поїздки до Луцька, Донецька чи Санкт-Петербурга в найближчих планах родини немає - для цього Тимощук планує знайти «вікно» іншим разом, пише «БЛИК».
До чуток, буцімто взимку він може змінити команду, тобто залишити «Баварію», Тимоха ставиться досить скептично. «Мені не звикати до цього. Журналісти можуть написати що завгодно. Адже тільки-но футболіст опиняється на лаві запасних, вони відразу ж починають домислювати те, чого, може, й нема насправді. У мене контракт із «Баварією», і на тренуваннях я стараюся працювати на повну силу. А це вже справа тренера, кого ставити у стартовий склад, а кого ні. Поки що жодних конкретних пропозицій у мене не було, і я нікуди не збираюся йти», - заявляє Анатолій.
«Головне зараз - відпочити, відновити сили після непростого сезону й бути готовим на всі сто до нових матчів», - сказав спортсмен.
Довідково:
Президент «Баварії» Улі Хенесс в ефірі популярного німецького ток-шоу «Doppel Pass» на телеканалі DSF висловив підтримку Анатолію Тимощуку, пише «Про футбол».
«Я цілком упевнений, що футболісту, який переходить із російської ліги, необхідний якийсь час на адаптацію. Я спокійний відносно того, що адаптація пройде у Тимощука нормально.
Він - капітан збірної України (насправді віце-капітан - «ВН»), він був лідером «Зеніта», який розгромив наш клуб у Кубку УЄФА, він один із провідних гравців - і такий гравець недостатньо хороший для «Баварії»? Я так не думаю», - сказав Улі Хенесс.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Таня Показати IP 23 Грудня 2009 22:53
Бажаю Ти мохі гарно відпочити і набратися сил на майбутній чемпіонат. Головне, щоб не травмуватися під час відпустки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus