USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Андріївська» нічия Луцька та Рівного. ФОТО

26 Серпня 2012 12:02
Луцька команда ветеранів ФК «Волинь», яка називається «Лучеськ-ветеран», не змогла здолати на рідному «Авангарді» рівненських колег - «Авангард-Пас». Поєдинок завершився з рахунком 3:3, а чотири взяття воріт здійснили гравці з імʼям Андрій.

Матч ветеранських команд відбувся 25 серпня.

Цей футбольний поєдинок відбувався в межах відзначення в обласному центрі Дня Незалежності та Дня міста. Попри значну рекламу, вболівальників на стадіон прийшло небагато - кілька сотень.

Щодо складів команд, то за лучан з перших хвилин «бігали»: Волошин, С.Круковець, Бурковський, Комзюк, Ю.Круковець, Петров, Дячук, Кохановський, Ващук, Шахов, Гащин.

Рівненські гості стартували в такому складі: Студьоний, Новак, Кучер, Шипунов, Морозов, Дьомушкін, Литвинчук, Гриценко, Гвоздь, Малиш, Федорчук.

Варто зауважити, що команди відіграли два майже повноцінних тайми по 40 хвилин.

Господарі майданчика після свистка судді про початок гри відразу розпочали атакувати противника великими силами. Кілька нагод відкрити рахунок змарнував Володимир Гащин. Для прикладу, партнери двічі навісили гравцеві «на голову», але той не поцілив у рамку воріт.

Натомість відзначилася гостьова команда. Це зробив Андрій Малиш. Лучани ж забили один гол завдяки настирливості Андрія Петрова.

На цьому гольове свято першого тайму не завершилося: гостей знову вивів вперед Андрій Федорчук, а під завісу тайму господарі таки зрівняли рахунок: відзначився Василь Кохановський.

Друга половина гри видалася не такою напруженою, як перша. Команда з Рівного знову повела в рахунку після гола Юрія Гриценка, а вдруге ситуацію для лучан виправив Петров.

Фінальний свисток арбітра зафіксував бойову нічию - 3:3.























Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus