USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Артем Федецький став кращим бомбардиром зіркового турніру в Луцьку

30 Грудня 2013 14:41
Ось уже вшістнадцяте відбувся Новорічний турнір, який зібрав зірок футболу та футзалу. Справжня спортивна родзинка викликала величезний глядацький інтерес і на трибунах ОДЮСШ, особливо в неділю під час вирішальних матчів, вільних місць не було.

У матчі-відкритті «Волиньтабак» у напруженому поєдинку переміг «Володимирівку», яка до турніру підсилилася своїми конкурентами по Суперлізі Волині - гравцями «Надії». Варто зазначити, що володимирчани на останній хвилині не зуміли реалізувати два (!) десятиметрові удари.

Волиньтабак - Володимирівка - 5:4 (2:2)

В наступному протистоянні групи ковельчани перемогли постійного учасника турніру команду «Ісіда», яка зібралася напередодні і у її складі було кілька гравців «Вотрансу». У першому таймі ісідівці нічого не змогли протиставити іменитому супернику, а от у другому... довелося понервувати всім.

Аперкот - Ісіда - 3:2 (3:0)

В іншій групі події відбувалися більш напружено. «Вотранс», що для турніру заявив зіркову четвірку у складі Артема Федецького, Тараса Михалика, В'ячеслава Шарпара та Олега Герасим'юка, несподівано легко переміг іншого представника з міста залізничників - «Шанс-Авто».

Вотранс - Шанс-Авто - 7:4 (2:0)

Інший представник волинської Суперліги - клуб Анатолія Бартощука - у напруженому поєдинку поступилися представнику Рівненщини - ФК «Славія», якою опікується Роман Максим'юк.

Волиньагротех - Славія - 3:4 (1:0)

У другому турі команди призвичаїлися до майданчика обласної дитячо-юнацької школи, тож ігри пішли веселіше.

Незмінний учасник новорічних змагань «Волиньтабак» теж поповнився сильними виконавцями. Цього разу їм допомагав Сергій Піддубний та інші футзалісти, котрі допомогли оформити вихід у півфінал, забезпечивши другу перемогу в групі.

Волиньтабак - Ісіда - 8:4 (4:1)

А ковельчани, навіть із вилученим гравцем, зуміли перемогти представника з Володимир-Волинського району.

Апперкот - Володимирівка - 6:3 (1:0)

Підопічні Юрія Волошина впевнено перемогли представника Рівненщини завдяки дублю Артема Федецького.

Вотранс - Славія - 5:2 (3:0)

«Волиньагротехівці» примудрилися не тільки не виграти, а навіть втратити перемогу, ведучи у рахунку по ходу поєдинку 3:2. Дубль на останній хвилині зробив капітан ковельчан Володимир Бобилєв.

Волиньагротех - Шанс-Авто - 3:4 (1:2)

Перемогу у групі «А» святкували футзалісти з Ковеля: все вирішилося у другому таймі за якихось сім хвилин.

Волиньтабак - Апперкот - 1:2 (0:0)

У поєдинку, який уже не був вирішальним, смак перемоги відчули володимирчани, які виступали вже без своїх «партнерів» із «Надії». Цікавинкою цього протистояння стала кількість дублів у матчі - 5.

Ісіда - Володимирівка - 3:10 (2:3)

У завершальних матчах групи «В» на майданчиках розвивалися просто детективні події.

Спочатку агротехівці вкотре не зуміли втримати перевагу - 4:3. Пропустили на останніх двох хвилинах, до всього ще й не реалізували 10-метровий на останніх секундах.

Вотранс - Волиньагротех - 5:4 (2:2)

В останньому груповому матчі, де на кону стояв вихід із групи, основний час переможця не виявив. А у дуелі шестиметрових поступилися підопічні Олександра Мороза, хоча події розвивалися позитивно для його команди двічі по ходу серії пенальті. Злим генієм у команді суперника виявився голкіпер «Славії» Віталій Дєнюжкін.

Славія - Шанс-Авто 0:0 (0:0) (4:3 пен.)

Перший півфінальний поєдинок видався доволі скупим на голи, проте щедрим на гольові моменти, та команди їх не реалізовували із завидною частотою. Один точний удар на рахунку кращого гравця турніру Тараса Романчука, хоча ковельчани могли зняти напругу, якби на 47-ій хвилині Петро Мороз реалізував 10-метровий удар. Тож матч тримав у напрузі численних уболівальників до фінального свистка.

Апперкот - Славія - 1:0 (0:0)

Другий півфінал був більш гольовим, хоча дещо несподіваним. На голи Володимира Гайдука, Богдана Новака та Романа Дацюка господарі турніру відповіли лише влучним ударом Олександра Неделюка. Причому за табаківців Роман Дацюк та Віталій Багряк не зуміли реалізувати 10-метрові удари - прекрасно на останньому рубежі діяли голкіпери «Вотрансу».

Вотранс - Волиньтабак - 1:3 (1:2)

У матчі за третє місце у обох команд уже здавали нерви. А це вилилося у велику кількість жовтих карток та одну червону. За рівненський колектив відзначилися Максим Новосад (дубль) та Сергій Щубак. Гідно відповіли їм В'ячеслав Шарпар, Тарас Михалик, Ігор Махнюк (дубль) та кращий бомбардир турніру Артем Федецький.

Славія - Вотранс - 3:5 (3:3)

У фіналі Новорічного турніру виявилося менше голів проте емоції вирували у гравців ще більше: 7 жовтих карток, і тільки одна у переможеної команди. На гол Віталія Багряка ковельчани відповіли красивим і точним ударом Тараса Романчука. На початку другого тайму перевагу «Волиньтабака» збільшив вправний Володимир Крючок. Ковельчани всім складом та чудовими атаками «навалилися» на ворота суперника, однак прекрасну гру демонстрував кращий голкіпер турніру Михайло Оліда та його молодий дублер. І як підсумок - 16-им новорічним чемпіоном став «Волиньтабак».

Апперкот - Волиньтабак - 1:2 (1:1)

На церемонії закриття турніру Олександр Сухомлин та Юрій Волошин вручили кубки призерам та переможцям турніру, а також відзначили кращих у номінаціях. Бомбардиром «Новорічного турніру» став гравець збірної України з футболу Артем Федецький. Кращим голкіпером оргкомітет змагань обрав Михайла Оліду, в якого цей приз став другим в цей день, адже ще до обіду Михайло був відзначений на ветеранському турнірі «Дружба без кордонів». А кращим гравцем турніру був визнаний Тарас Романчук з команди «Апперкот», - повідомили Інформаційне агентство Волинські Новини в Асоціації міні-футболу Волині.

Артем Федецький
Артем Федецький
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus