USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку – змагання з міні-футболу з нагоди Дня святого Миколая

17 Грудня 2017 16:19
Вісім команд футболістів зібралися у Волинському обласному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні. Турнір з нагоди Дня святого Миколая відбувається уже третій рік поспіль за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

На урочисте відкриття змагань 17 грудня завітав менеджер Фонду Олексій Сорокун.

«Сьогодні тут виступають спортсмени 2006 року народження. Фонд «Тільки разом» вже втретє підтримує цей турнір, адже прерогатива засновника Фонду Ігоря Палиці – підтримка спорту, зокрема юнацького.

Це, зокрема, допомога у проведення таких змагань, будівництво нових сучасних спортивних споруд, розвиток спортивної інфраструктури в Луцьку, районах та індивідуальна підтримка талановитих спортсменів у вигляді стипендії. Загалом Фонд «Тільки разом» намагається співпрацювати з різними федераціями, які показують результативність та якісний рівень підготовки змагань, аби популяризувати спорт та виховувати здорову націю. Ми бачимо тут цікаву гру й надіємося, що хтось із них досягне професійного розвитку й увійде у футбольну команду «Волинь» чи більше того - гратиме у складі національної збірної», - розповів Олексій Сорокун.

Тренер дитячо-юнацької спортивної школи Волині Микола Кльоц каже, що в турнірі беруть участь 7 команд з Волинської області, а також одна зі Львова.

«Ці змагання ми проводимо вже третій рік поспіль за сприяння Фонду Ігоря Палиці, ФК «Волинь» та Федерації футболу Волині. Нам вдається збирати діточок та проводити такий гарний турнір до Дня святого Миколая. Цього разу приїхало 8 команд. Це гарна можливість їм проявити себе, позмагатися та приємно провести час. Загалом я спостерігаю позитивний розвиток футболу в області, як результат у нас з’явилася дитяча футбольна ліга, в якій грають спортсмени 2005-2007 років народження, значно розвинулася й інфраструктура», - наголошує тренер.
Одинадцятилітній лучанин Богдан у футбол грає вже 5 років, він каже, що завдяки спорту вдалося знайти багато нових друзів та подорожувати світом.

«Пригадую, як я раніше з друзями грав футбол у дворі, мене побачив мій тренер і запросив у команду тренуватися. З того часу я вже 5 років граю у футбол. За цей час вже їздив на змагання у Польщу, Іспанію та знайшов багато нових друзів. Тут цікаво, і взагалі, спортом корисно займатися», - розповідає спортсмен.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus