USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Автор гола-красеня динамівцям розповів про гру в Луцьку. ВІДЕО

11 Листопада 2013 12:41
Напевне, одна із найсвітліших сторінок програного «Волинню» матчу 16-го туру - красень-гол Дмитра Нємчанінова. Півзахисник «Волині» на короткий відрізок часу зрівняв рахунок у грі з «Динамо». Клубна прес-служба розпитала Дмитра про перебіг недільного матчу.

- Дмитре, ти мав шанс забити ще в грі із «Шахтарем». Тоді Каніболоцький виручив «гірників». Сьогодні ти забив Шовковському. Розкажи про свій гол…
- Матей віддав пас, я прийняв м’яча, побачив, що Сільва змістився до мене і вирішив другим доторком бити. Вийшло гарно… Звісно, приємно, що забив, але результат нас всіх не втішив. Це мій прем`єрний гол у вищій лізі, але радості не дуже багато.
- Ти часто на тренуваннях і в матчах за дубль пробиваєш із далекої та середньої відстані…
- Частіше лівою, як ви помітили. Права – для ходьби. Треба удосконалюватися. Стосовно «часто пробиваю» - так тренери наставляють – тримати голкіпера в напрузі.
- Хто в «Динамо» найбільше сподобався?
- Я більше грав із Сільвою, а Шіш – з Ярмоленком. Крім того, в центр зміщався до Хачериді чи Вукоєвича. Тому саме цих гравців і виділю в «Динамо». А взагалі – вони всі зібралися і дуже добре зіграли.
- Ти вихованець дитячої школи «Динамо». Проти кого із своїх колишніх партнерів грав?
- Коли грав у «Динамо-2», «Динамо-3», то з Ярмоленком перетинався, Макаренком. Але відтоді багато хлопців вже пішли з київської команди по орендам, наприклад.
- Якщо порівняти матч у Києві, які висновки зробило «Динамо» стосовно «Волині»?
- Вони тепер припинили недооцінювати нас. Але я вважаю, що ми самі почали притискатися даремно до своїх воріт. «Динамо» заволоділо м’ячем, а в нас мало що виходило в атаці. У другому таймі кияни на контратаках більше зіграли, а в нас самовіддачі максимальної не вистачило. Боролися як могли, шкода, що вболівальників розчарували. Їх, здається, прийшло в цьому сезоні найбільше. Завжди б так… А ми намагатимемося їх надихати грою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
хокеїст Показати IP 11 Листопада 2013 12:53
Перестаньте в заголовках помилки робити, правильно пишеться "гола-красУня"
111 Показати IP 11 Листопада 2013 13:07
хокеїсту ти сам красунь

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus