USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

«Біла тура» у Луцьку розпочала сезон

19 Січня 2014 10:14
Відкритий чемпіонат Луцька з шахів, присвячений Дню Соборності та Свободи України, цього року збирає шахістів 18-19 та 25-26 січня цього року в приміщенні клубу «Біла тура» (вулиця Будівельників, 11). Про це повідомили у Комітеті з

фізичніої культури та спорту міської ради.


Традиційно організатором цих спортивних змагань є комітет по фізичній культурі та спорту міської ради та шахово-шашковий клуб «Біла тура».

Учасники чемпіонату будуть поділені на дві групи: група «А» - гратимуть 10 кращих шахістів за результатами минулорічного чемпіонату; група «Б» - допускаються всі інші шахісти не нижче ІІ спортивного розряду.

Переможець визначатиметься за найбільшою сумою очок, набраних у всіх партіях. У випадку рівності очок у двох або більше учасників у групі «Б», переможець визначається послідовно за: кращим коефіцієнтом Бухгольца, усередненим коефіцієнтом Бухгольца, результатом особистої зустрічі, більшою кількістю перемог. Додаткові показники турніру «А» - згідно правил ФІДЕ для турнірів з коловою системою.

У випадку рівності усіх додаткових показників переможець визначиться у додатковій бліц-партії з контролем часу 6 хвилин у білих і 5 хвилин у чорних, причому білим необхідно перемагати. Колір визначатиметься шляхом жеребкування.

Призери групи «А» будуть нагороджені дипломами та грошовими призами, а призери групи «Б» - дипломами міськспорткомітету.

Початок змагань об 11.00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus