USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Більше сотні легкоатлетів змагається на «Авангарді»

30 Вересня 2017 17:07
Міжнародна матчева легкоатлетична зустріч U-18 стане завершальною для цьогорічного спортивного літнього легкоатлетичного сезону на стадіоні «Авангард» у Луцьку.

Змагання з бігу, метання спису, стрибків у довжину, а також «скандинавська» естафета на луцькому стадіоні відбуваються 30 вересня.

Загалом у легкоатлетичній зустрічі, яку обслуговує суддя національної категорії Олександр Хриплюк, беруть участь більше сотні спортсменів зі Львова, Луцька, Рівного, Хмельницького, Бахмута та Бреста.

«Чим більше подібних змагань відбувається, тим краще для спортсменів. Ми дуже швидко зібрали ці команди, адже усім їм потрібно частіше змагатися на хороших стадіонах, а наш «Авангард» – один із двох в Україні, де можуть проходити такі зустрічі (інший знаходиться у Кропивницькому)», – розповів прес-аташе Федерації легкої атлетики Волинської області Юрій Конкевич.

Погоджується з ним у плані того, що спортсмену ніколи розслаблятися, тож потрібно постійно брати участь у змаганнях і тренуватися, також стрибун Артем Коноваленко.

«На жаль, сьогоднішнім результатом я не задоволений (стрибок у довжину – 6,59 м, – ВН). Думаю, це через те, що перед цим мав тривалий відпочинок. Зараз я потроху відновлююся, і цей старт для мене – початок підготовки до зимового сезону, адже зимою я планую їхати на юніорський чемпіонат України, аби взяти участь у відборі уже на міжнародні змагання», – відзначив Артем Коноваленко і додав, що сподівається покращити особистий рекорд, зокрема в потрійному стрибку.
Фото Миколи Мартинюка
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus