USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Боровській допомагатиме сертифікований пульсометр

19 Травня 2016 09:43
Майбутня учасниця Літніх Оліміпйських ігор у Ріо-де-Жанейро Надія Боровська відтепер має кращі умови для тренувань.

Багаторазова чемпіонка України отримала нове обладнання, яке допоможе готуватися до третьої в її житті Олімпіади – сертифікований пульсометр.

Про це йдеться на сторінках тижневика Волинські Новини (№ 16).

Подарунок Надії від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» вручив президент Федерації легкої атлетики Волинської області Володимир Рудюк.

У березні 2016 року 35-річна волинська спортсменка виграла чемпіонат України зі спортивної ходьби в Івано-Франківську. А у Римі на командному чемпіонаті світу, який відбувся 7-8 травня, Надія Боровська була 21-ю, що дозволило їй вибороти путівку на Олімпіаду в Ріо. А підготовка до цього старту буде кваліфікованішою завдяки використанню пульсометра.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus