USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Чарівні «легіонери» здолали у поєдинку «Волиньбаскет». Фото

7 Жовтня 2016 11:49
Незвичайна товариська зустріч між тендітними й водночас впевненими гравцями жіночого футзального клубу «Легіон» та мужніми баскетболістами й справжніми джентельменами, командою «Волиньбаскет», відбулася у Луцьку 6 жовтня. Про це повідомили в Асоціації міні-футболу Волині.

Подивитись на це дійство та підтримати гравців майданчику спортивного комплексу «Адреналін Сіті» зібралась багато вболівальників, які з нетерпінням чекали початку гри, адже ніхто не знав чого можна очікувати від такої нетрадиційної гри.

Вже з перших хвилин відчувалася напружена боротьба за кожен клаптик футзального поля. Рахунок у зустрічі відкрив Артем Чем’якін вже на 3-й хвилині й повторив гол на 5-й, проте дівчата теж не здавалися й проявивши неабиякий характер (адже тендітним леді було не так просто грати з суперниками-гуліверами) і майстерність, швидко відігралися вигравши перший тайм з рахунком – 3:2.

У другій половині гри на майданчику почались справжні пристрасті. Підопічні Дмитра Чайковського швидко зрівняли рахунок з «легіонерками» й надалі впевнено утримували перевагу, але дівчата не без активної підтримки й настанов свого тренера Дмитра Голоскокова на останніх хвилинах спритно атакували ворота суперників. Статистика матчу, яка постійно змінювалась вселяла кожній команді надію на перемогу. Зустріч закінчилась мировою нічиєю з рахунком – 7:7.

Лише післяматчева серія пенальті визначила переможця. Із рахунком 2:1 ними стала команда молодих та енергійних дівчат з команди «Легіон». Гравці «Волиньбаскету» теж достойно продемонстрували свої вміння й навички, але проти такої злагодженої командної гри й жіночої чарівності баскетболістам встояти було тяжко.

«Дуже приємно, що вийшла така запекла боротьба: хлопці побачили що таке футзал, а дівчата спробували позмагатись з хлопцями-баскетболістами. Чудова атмосфера, якою перейнялися всі вболівальники і, звичайно ж, заряд хорошого настрою та пропаганда здорового способу життя в рідному місті Луцьку», - такими враженнями від матчу поділився з нами головний тренер БК «Волиньбаскет» Дмитро Чайковський.

Наставник ЖФК «Легіон» Дмитро Голоскоков розповів, що такі оригінальні товариські матчі Асоціація футзалу Волині проводить вже не перший раз, а працювати в цьому напрямку дійсно досить цікаво, адже іноді треба грати весело, як от це вийшло вчора.

Фото - Миколи Мартинюка
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Фан Показати IP 7 Жовтня 2016 14:49
Класний івент! Чекаємо вже домашні ігри Волиньбаскета!
ПоГаз Показати IP 7 Жовтня 2016 14:58
Це було кумедно, але цікаво. Сила та спритність баскетболістів іноді вражала. Але дівчата наполегливістю та незламністю заслужили...)))
Нормал Показати IP 8 Жовтня 2016 10:49
Цікаво на них буде подивитися на баскетбольному майданчику. Хлопці дуже позитивні і впевнені. Але говорили, що фінанси поки, що співають романси.
вболівальник до Нормал Показати IP 8 Жовтня 2016 20:27
Так чому цікаво? бо немає грошей чи хлопці впевнені?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus