USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

«Челсі» їде з Донецька «на щиті». ВІДЕО

24 Жовтня 2012 01:55
Завдяки голам бразильців Алекса Тейшейри та Фернандіньйо донецький «Шахтар» переміг лондонський «Челсі» на «Донбас Арені».

Матч 3-го туру групового раунду Ліги Чемпіонів сезону 2012/2013 відбувся 23 жовтня в Донецьку.

Дуже вдало матч розпочали господарі поля. Вже на 3-ій хвилині Разван Рац вкинув м'яча з-за бокової, а Вілліан, прийнявши сферу, відразу пробив по воротах, але потрапив у захисника. Однак «шкіряний» відлетів до Алекса Тейшейри, удар якого був точним.

У другому таймі Фернандіньйо розпочав атаку пасом на Луїса Адріано. Той «дотягнув» м'яча до штрафного гостей і повернув бразильському центрхаву, а він переправив «кулю» у ворота.

Після другого голу донеччани продовжували атакувати, але забили англійці. Це зробив Оскар після прострілу Браніслава Івановіча.

Зрештою цього для перемоги гостям не вистачило і вони поїхали з столиці Донбасу з поразкою.

Шахтар - Челсі 2:1
Голи: Тейшейра, 3, Фернандіньйо, 52 - Оскар, 88

Шахтар: Пятов - Срна, Кучер, Ракицький, Рац - Хюбшман, Фернандіньйо - Тейшейра (Ілсіньо, 82), Мхітарян, Вілліан (Дуглас Коста, 88) - Луїс Адріано

Челсі: Чех - Іванович, Давид Луїс, Террі, Коул - Мікель, Рамірес - Мата, Лемпард (Азар, 18), Оскар - Торрес (Старрідж, 70)

Попередження: Кучер, Хюбшман - Коул, Луїс
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ФАН Показати IP 24 Жовтня 2012 08:12
Шахтар набирає оберти, молодці так тримати! Суркісів у відставку!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus