USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Чемпіонам Росії, суперникам «Динамо» (Київ) не платять зарплат

23 Листопада 2009 12:27
Гравцям футбольного клубу «Рубін» (Казань), який 22 листопада за один тур до закінчення змагань оформив другий поспіль титул чемпіона Росії, а 24-го прийматиме вдома «Динамо» (Київ) у груповому турнірі Ліги чемпіонів УЄФА, не виплачують заробітної плати. Про це заявив головний тренер команди Курбан Бердиєв.
«Є пропозиції щодо (трансферу) багатьох гравців. Але тільки Рязанцев і Домінгес юридично мають право залишити клуб. Усі решта - на контрактах. Але ми чудово розуміємо, що якщо будуть серйозні пропозиції - як для клубу, так і для гравця, - доведеться їх розглядати. Хоча і керівництво республіки, і рада директорів «Рубіна» проти того, щоб когось продавати. З цього приводу ми ще матимемо зустрічі. Слід визначитися й із завданнями на наступний рік», - констатував наставник казанців.
«Усі кажуть: мовляв, «Рубін» гроші має. Але насправді вже декілька місяців гравці не одержують зарплати. Так що нема їх, цих грошей. Можете хлопців запитати. Потім спонсори все «закриють», але сьогодні грошей немає. Ми вмовляємо хлопців: потерпіть. Премії платимо, а зарплату - ні. 5 грудня буде три місяці, як її не виплачують. З боку гравців є розуміння, що «Рубін» свої зобов\'язання виконає. Але коли хлопцям пропонують зарплати, на які ми піти не можемо, - треба з ними розмовляти», - наводить слова Курбана Бердиєва «Спорт-Экспресс».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Таня Показати IP 23 Листопада 2009 18:35
Що б мати хороший результат в чемпіонаті і ЛЧ, команда повинна бути на плаву (фінансово не обмеженою). Гравці "Рубіна" молодці показують супер результат без отримання зарплат. Думаю, скоро багато гравців цієї команди перейдуть в інші клуби, якщо керівництво не задумається. Буде прикро, якщо така команда розвалиться і не буде складати жорстку конкуренцію москвичам.
alex Показати IP 23 Листопада 2009 20:07
А якщо це спеціально робиться? Ви представте, погасять заборгованність Рубіну сьогодні і тоді завтра що він зробить з Динамо. Важко представити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus