USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чемпіонами Європи з веслування стали молоді волиняни

2 Липня 2013 09:09
Чемпіонами Європи серед молоді до 23 років у каное-двійці на дистанції 1000 метрів стали волиняни.

Чемпіонат Європи з веслування на байдарках і каное серед юніорів та молоді до 23-ох років тривав протягом 27-30 червня у місті Познань (Польща), - повідомляють в управлінні у справах сім`ї, молоді та спорту Волинської облдержадміністрації.

У складі національної збірної команди України три Волинських спортсмени, учні обласної школи вищої спортивної майстерності та спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву «Олімп» брали участь у континентальній першості.

Чемпіонами Європи серед молоді до 23 років у каное-двійці на дистанції 1000 метрів стали майстри спорту України міжнародного класу, члени національної збірної команди України Юрій Вандюк – студент Луцького інституту розвитку людини університету «Україна» (тренери: Заслужені тренери України Федір Семенюк та Василь Прохорук) і Андрій Рибачок – студент Інституту фізичної культури та здоров’я Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки (тренери: Заслужений тренер України Федір Семенюк та Сергій Самрук).

Спортсмени є представниками обласної ради Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» та Ковельського району.

Ці ж спортсмени у каное-двійці на дистанції 500 метрів завоювали срібні нагороди, поступившись лише однією секундою спортсменам збірної Італії.

Серед спортсменів юніорського складу волинянин Юрій Тихнюк – майстер спорту України, учень Боратинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Луцького району, вихованець спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву «Олімп» (тренер – Любов Клімова) у складі каное-четвірки на дистанції1000 мпосів друге місце.

За підсумками змагань збірна команда України у загальнокомандному заліку чемпіонату Європи посіла шосте місце у змаганнях серед юніорів та п’яте – серед молоді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus