USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волиняни у складі збірної вибороли «Кубок Європейських Націй»

9 Серпня 2016 18:22
Волиняни у складі збірної України здобули «Кубок Європейських Націй», - йдеться на сайті Ковельської міської ради.

У Римі (Італія) відбувся чемпіонат Європи з веслування на човнах типу «Дракон». У змаганнях взяли участь понад дві тисячі спортсменів з сімнадцяти країн. До складу збірної України ввійшли і ковельські веслувальники: Віктор Свиридюк, Дмитро Назарук, Володимир Троцюк, Андрій та Дмитро Марковські, Сергій Семенюк, Ігор Гаврилейко, Дмитро та Ігор Савіни, Яків Дудка, Олександр Савлук та Микола Яцюк.



У загальнокомандному заліку українська збірна виборола 21 золоту медаль, 15 - срібних і 7 - бронзових та здобула «Кубок Європейських Націй». «Україна! Україна! Україна!», - так скандували переможному виступу наших співвітчизників.



До речі, традиційними переможцями змагань попередніх років були команди Німеччини та Росії. Цьогоріч українські веслувальники залишили свій вагомий слід в історії цього виду спорту.



Ковельські спорсмени підтвердили свою спортивну майстерість, взявши участь майже у всіх дисциплінах і здобули нагороди: брати Савіни, Троцюк Володимир і Свиридюк Віктор два «золота» і два «срібла». Назарук Дмитро, Семенюк Сергій та Яцюк Микола по одній золотій, дві срібних і одна бронзова медалі. Савлук Олександр і Дудка Яків - одне «золото», три «срібла». Андрій та Дмитро Марковські здобули по одній золотій і по дві срібні нагороди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus