USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Чемпіонат «DF Футзал» – екватор не за горами

21 Квітня 2017 10:22
Досить цікавий футбольний вікенд очікує прихильників дворового футболу Волині. За підсумками відбіркових матчів команди були розділенні на Вищу та Першу лігу. Організатори розподілили команди на підгрупи таким чином, щоб команди двічі не зустрічалися та зіграли поєдинки фактично з усіма учасниками ліги. Отож, уже у суботу стартують матчі Вищої ліги, а у неділю приєднаються команди, які потрапили у нижчу за рангом лігу.

Команди Вищої ліги були розподіленні на 2 підгрупи по 4 команди. У квартет А потрапили – “Козаки” (Ковель), “Альянс” (Рожище), “Сахарадо” (Луцьк), “Ракета - 05” (Луцьк).

У групі Б зустрінуться: “Оконськ” (Маневицький район), “Шігірюм” (Прилуцьке), “FC Old School” (Ковель), “ВелМакс” (Луцьк).

У Першій лізі команди були розділенні таким чином:

Група А: “WestNet” (Луцьк), “Темп 40” (Луцьк), “Мегаполіс” (Луцьк), “Каприз” (Луцький район).

Група Б: “YOUNG BOYS” (Луцьк), “Легіон” (Луцьк), “Спарта” (Ківерці), “Зелене” (Торчин).

Переможці груп зіграють у фінальному матчі, команди, котрі посіли 2 місця – у матчі за бронзу.

Запрошуємо усіх прихильників футболу відвідати цікаві матчі чемпіонату який проходить у місті Ківерці (майданчик міського парку) початок о 11:30.

Автор Юрій Конкевич

Фото Миколи Мартинюка
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus