USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Через фанів «Динамо» отримало чергове попередження від УЄФА

22 Вересня 2009 12:54
«Динамо» за крок від технічної поразки і дискваліфікації стадіону. Про це інформують «Волинські Новини».
Якщо в наступному поєдинку киян у Лізі на стадіоні знову горітимуть файєри, УЄФА може дискваліфікувати домашню арену «Динамо», а самому клубу зарахувати технічну поразку.
Як пише Кореспондент, останньою краплею, що переповнила чашу терпіння футбольних чиновників, стали файєри на полі, куди горе-фанати закинули їх під час матчу «Динамо» – «Рубін». На щастя, ні в кого з футболістів, суддів, фотокореспондентів не влучило. Постраждав тільки газон, на якому потрібно змінювати випалені ділянки. 
У Франції ще в 1993 році було прийнято закон, що забороняє проносити на трибуни зброю, пляшки і піротехніку. За порушення – штраф 15 тисяч євро або три роки в’язниці. Ловлять паліїв за допомогою систем відеоспостереження. Схожі правила й у інших країнах, адже використання піротехніки під час матчу може спровокувати пожежу, а за ним паніку, тисняву, людські жертви.
Віталій Годулян, арбітр ФІФА: «Суддя має право зупинити матч у разі виникнення безладу на стадіоні, в тому числі й за кинуті на поле піротехнічні засоби. Рішення про відновлення зустрічі ухвалюється вже спільно з делегатом матчу. Коли на поле летять сторонні предмети – файєри, петарди, димові шашки і т.п. – виникає серйозна загроза здоров\'ю футболістів, тренерів, суддів і всіх, хто знаходиться в зоні «бомбардування». Зрозуміло, що УЄФА серйозно карає клуби за поведінку агресивної частини вболівальників, адже перегляд футболу перетворюється на якийсь жах».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus