USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Четверта перемога: «Волинь» розгромила хорватський «Задар»

5 Липня 2013 08:43
Луцька «Волинь» у місті Баковці зіграла сьогодні шостий товариський матч під час зборів у Словенії. Суперником «хрестоносців» двічі поспіль стала хорватська команда – «Задар», яка у минулому чемпіонаті фінішувала на 9-му місці. Матч пройшов за цілковитої ігрової переваги команди Віталія Кварцяного, яка забила чотири рази, залишивши власні ворота без голів, - інформують на сайті клубу.

Гольовий «почин» зробив вже на 6 хвилині один із новачків команди. Він за рахунок індивідуальної майстерності підхопив м’яча на підступах до штрафної, прокинув його між двома захисниками і потужно пробив у дальній кут воріт – 1:0.

Вдруге засмутив хорватів Ян Масло, який після кутового у виконанні Скоби, перестрибнув захисників – 2:0.

Заміни, які зробили тренери «Волині» у другому таймі, не зламали гри й вже в дебюті тайму «Волинь» ще раз відзначилася. Никитюк перехопив м’яча в центрі поля й розрізним пасом кинув в прорив Бабиря. Олексій у дотик надіслав м’яча у дальній кут – 3:0.

А завершив гольову фейерію захисник Ян Масло. Йому на 62 хвилині довірили пробиття штрафного із 26 метрів й словак точним ударом поклав м’яча у нижній правий кут воріт «Задара», встановивши таким чином остаточний результат матчу - 4:0.

Лучани мали ще кілька нагод догромити суперника, але не скористалися ними. Красномовно про гру свідчить і статистика кутових: 8-2 на користь лучан.
Отож, у неділю вранці «Волинь» відіграє останній спаринг на зборах (суперник уточнюється) і увечері відбуде до України.

Нагадаємо, що це - вже четверта перемога «Волині» на зборах у Словенії. В попередніх матчах «хрестоносці» здолали іранський «Сепахан» 1:0, австрійський «Штурм» 2:0, румунський «Брашов « 2:0 й зіграли у нічию із словацькою командою «Кошице» 2:2 та хорватським «Динамо» 1:1. Різниця забитих-пропущених голів складає 12:3.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Любарт Показати IP 5 Липня 2013 09:41
Так ми Шахтар і Динамо порвемо в новому сезоні
СВС Показати IP 5 Липня 2013 09:53
Поживем,увидем.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus