USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Чотири перемоги юних «хрестоносців»

11 Жовтня 2015 09:00
Юні підопічні луцької «Волині» здобули чотири перемоги у матчах. Про це йдеться на офіційному сайті ФК «Волинь».

На виїзді у Щасливому команди U-17 і U-15 зустрілися із «Арсеналом» і впевнено виграли.

Найстарша команда волинської школи забила по голу у кожному таймі і продовжує йти без очкових втрат у чемпіонаті. Спочатку допоміг забити у власні ворота захисту «Арсеналу» Мосіюк, який сильно прострелив у штрафну. А в другому таймі Гладун розвернувся в оточенні захисників і сильно пробив у верхній кут воріт – 0:2. Це був вже восьмий гол нападника волинської U-17 у сезоні. Ложка дьогтю в бочці меду – велика кількість нереалізованих моментів, адже рахунок мусив би бути непристойним для господарів.

Волинь U-15 дуже впевнено почала матч і домоглася двох пенальті та вилучення у складі суперника. Одинадцятиметрові реалізували, а кінцевий рахунок – 1:3 на користь підопічних лучан.

Нарешті оклигала від травм команда U-16. І результат не забарився – обіграли вдома київську «Зірку» 2:1. Голи у волинян на рахунку Комановського і Соломатіна.

А от найменші «хрестоносці» з U-14 не залишили каменя на камені від візаві, забивши у кожному таймі по два голи. Результат зробили дубль Сизика та голи Герасимука і Миронюка. Особливо слід відзначити взяття воріт від Влада Сизика, коли він зловив м’яча на льоту після подачі кутового і в дотик увігнав його в дальній кут.

Через тиждень дитячо-юнацькі команди «Волині» зіграють матчі 6 туру. У Луцьку U-17 і U-15 зіграють із «Зіркою», а в Києві U-16 і U-14 змагатимуться із «Атлетом».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus