USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

ЧС-2010 фінішував. Іспанія - чемпіон

12 Липня 2010 00:35
Футбольний світ отримав нового чемпіона: збірна Іспанії з рахунком 1:0 перемогла Нідерланди у фіналі Чемпіонату світу 2010 і вперше в історії виграла Кубок світу.

Про це повідомила ТСН.

Іспанці захопили ігрову перевагу з початку зустрічі. І вже на 5-й хвилині після навісу з правого флангу Серхіо Рамос класно пробив головою. Стекеленбург проявив дива реакції і відбив сильний удар.

У перші півгодини команди діяли дуже жорстко, на що відповідним чином реагував головний арбітр матчу Ховард Уебб, показавши п'ять жовтих карток за 8 хвилин.

Ближче до середини матчу голландці вирівняли гру і почали загрожувати воротам Касільяса. На останній хвилині першого тайму Роббен з 20-ти метрів завдав свій улюблений удар з лівої ноги у ближній кут. Касільяс відбив м'яч на кутовий.

На 62-ій інший лідер «помаранчевих» Снейдер блискучою передачею вивів Роббена на побачення з Касільясом. Ар'єн наніс удар з 16-ти метрів і вже бачив м'яч у воротах, але Ікер ногою відбив м'яч на кутовий.

На 70-ій хвилині вже іспанці не використали супермомент. Навас увійшов справа і прострілив. Захисник пропустив м'яч і Вілья розстрілював ворота з кількох метрів, але влучив у Стекеленбурга. Через сім хвилин Рамос звільнився від опіки і наніс удар головою після подачі з флангу. М'яч пройшов в сантиметрах над поперечиною.

На 95-ій хвилині Фабрегас втік від захисника і з 16-ти метрів наніс удар в дальній кут, однак Стекеленбург ногою відбив м'яч. Через кілька десятків секунд вже Матійсен не влучив у порожні ворота після розіграшу кутового.

На 101-й хвилині Серхіо Навас пробивав з 20-ти метрів у правий кут. М'яч рикошетом від ноги захисника пролетів поруч зі стійкою.

На 109-й хвилині голландці залишились в меншості. Хейтінга ціною порушення правил зупинив прохід Іньєсти і побачив перед собою другу жовту картку. Хаві потужно пробив зі штрафного, але дуже неточно.

І нарешті, на 115-й хвилині іспанці забили гол. Фабрегас виконав проникаючий пас у карний майданчик на Іньєсту. Андрес прийняв м'яч і потужним ударом направив його в дальній кут воріт.

Фінальний штурм голландців успіху їм не приніс. Іспанія - чемпіон світу, а Нідерланди програли свій третій фінал Мундіалів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
OLEG CASILLAS Показати IP 13 Липня 2010 02:04
ESPAÑA CAMPEON DEL MUNDO!ESPAÑA ES LO MAS GRANDE!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus