USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«Волинь» отримала справжню бойову перемогу над «Дніпром»

5 Грудня 2015 18:55
Закінчився матч 12-го туру Чемпіонату України з футболу між дніпропетровським «Дніпром» та луцькою «Волинню». Рахунок у матчі 0:1 на користь лучан. Гра відбувалась в Дніпропетровську на стадіоні «Дніпро-Арена». Судив матч арбітр з Харкова Анатолій Абдула.

Зазначимо, що з таким результатом «Волинь» з 6 місця в турнірній таблиці піднімається на 5, і так закінчує сезон. До слова, з «Дніпром» їх різнить одне очко.

У протилежних настроях підходили до очної зустрічі два добре знайомих один з одним суперники. "Волинь" у минулому турі здобула свою найбільшу перемогу в чемпіонатах України, розібравшись зі знекровленим запорізьким "Металургом" 9:1. Після чого, в якості заохочення, лучани отримали частину заборгованості по заробітній платі.

"Дніпро" ж знаходиться на спаді, якщо не сказати більшого. Команда Маркевича не може виграти в трьох останніх матчах, втративши будь-які шанси на продовження боротьби навесні в Лізі Європи, а також відкотившись в турнірній таблиці Прем'єр-ліги на четверте місце, і тепер кожен матч для дніпрян має вирішальне значення. Тим більше, "синьо-біло-блакитним" не можна було втрачати очки в матчі з "Волинню", суперником який показує відкритий атакуючий футбол і відставав від "Дніпра" після 15-ти турів чемпіонату всього на чотири пункти.



Відео: Шарпар на 84-ій хвилині забиває головою чудовий і дуже потрібний гол



Стартові склади

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
лучани Показати IP 5 Грудня 2015 18:56
МОЛОДЦІ!!! ДЯКУЄМО!!!
Фан Показати IP 5 Грудня 2015 19:22
Що ви Шуста поставили замість Кічака??? Волинь молодці
Корінний лучанин Показати IP 5 Грудня 2015 21:19
Я ВОЛИНЬ ВІТАЮ!!! Але, якщо бути обєктивним, то це у ДНІПРА є серйозні проблеми, які спричинили поразку. Маркевич хоче будувати нову команду, але чи йому дадуть це зробити? ДНІПРО був фіналістом єврокубків .
FC VL до Корінний лучанин Показати IP 5 Грудня 2015 21:56
У будь-якої команди завжди є проблеми, серйозні чи не серйозні. Тому применшувати перемогу волинян не варто такими висловами. Волинь зимує п"ятою, відстаючи від 4 місця на ОДНЕ очко. Будемо сподіватися, що Палиця відповідально віднесеться до команди і Волинь нарешті попаде у єврокубки! Дуже цього хочеться, шановний голове обласної ради! Це буде Ваш успіх і наша радість! Волинь вперед !!!
Любомльчанин Показати IP 5 Грудня 2015 22:31
Попаде - а де будуть грати, у Львові?... Більше усього, що Авангард і інфраструктура не відповідає вимогам УЕФА
лучанин до Любомльчанин Показати IP 6 Грудня 2015 08:50
Полішуку,у Любомлі будуть "грати!" Головна задача,щоб попали в єврокубки! Це не твій головний біль де гратимуть.
FC VL до Любомльчанин Показати IP 6 Грудня 2015 08:56
Полтава цього року грала вдома, а там інфраструктура не краща за нашу. Так що аби потрапили, а там Палиця ради дасть, щоб волиняни спостерігали за грою команди на свому стадіоні.
Andrij до Любомльчанин Показати IP 6 Грудня 2015 11:24
Zjogo roky stadion avangard byv ostato4no modernizovan i vidpovidae ysim normam fifa. Paluzja robut yse mozluve i nemozluve zaradu rozvutky sporta na voluni. A peremoga Voluni y gostjax v dnipropetrovsky ze veluka i gy4na zajavka na pruzovi miszja v 4empionati ykrajinu. Molodzi......
СТУДЕНТ Показати IP 6 Грудня 2015 15:39
Я СПОДІВАВСЯ ВІД СИЛИ НА НІЧИЮ. А ВОНИ ВЗЯЛИ І ПЕРЕМОГЛИ. М-О-Л-О-Д-Ц-І-І -І.....УРА .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus