USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

До Луцька приїхали прикордонники з усієї України

19 Квітня 2016 17:31
Дводенні змагання Держприкордонслужби зі спортивного орієнтування стартували на Волині. До Луцька прибули майже півтори сотні прикордонників з усієї України. Організаторами змагань є спорткомітет Держприкордонслужби.

Відкриття змагань зі спортивного орієнтування серед службовців Держприкордонслужби відбулося сьогодні, 20 квітня, на плацу Луцького прикордонного загону.

На Волинь поборотися за першість приїхали півтори сотні представників усіх загонів та регіональних управлінь країни. Дводенні змагання відбуватимуться у лісах Ківерцівського району.
Перший командир Луцького прикордонного загону Аркадій Яворський зізнався: за його керівництва йому не доводилося приймати змагання такого масштабу.
Каже: радує, що Волинь готова підготуватися до змагань державного рівня і провести їх.

А начальник Луцького прикордонного загону підполковник Олександр Соловей привітав усіх присутніх і побажав перемог.
«Безумовно, керівництво Луцького прикордонного загону горде тим, що саме на нашій ділянці проходять змагання такого масштабу. Впевнений, що кожен з вас прикладе максимум зусиль для перемоги. Кожен - уже переможець», - наголосив він.

Вітання від депутатів обласної ради та голови облради Ігоря Палиці передав перший заступник голови облради Роман Карпюк. Посадовець нагадав, що Волинь славиться спортивними традиціями. Адже цьогоріч уже 9 спортсменів вибороли олімпійські ліцензії. І є надія, що їх буде більше.
Сьогодні всі учасники змагань - в ранзі спортсменів, а не прикордонників, додав президент Всесвітнього альянсу пауерліфтингу в Україні Вадим Коцага.
«Хтось є професійним спортсменом в минулому чи буде в майбутньому. Але тут ви стоїте, щоб ще раз довести, що українська нація є спортивною. Дякую, що ви оберігаєте кордони України», - резюмував він.

До слова, значна частина прикордонників, які прибули на змагання, – учасники бойових дій, які охороняли українські кордони на сході країни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus