USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

До волинських олімпійців «зарахували» спортсменку з Одеси

1 Серпня 2016 15:11
Минулого тижня у Волинській облдержадміністрації відбулися урочисті проводи волинян-олімпійців на Ігри-2016 у Ріо-де-Жанейро. На зустрічі були присутні тільки частина атлетів та їхніх тренерів. Загалом же, як прозвучало на зустрічі, Волинь на Олімпіаді-2016 мають представляти дев’ять спортсменів. Серед них називалась і важкоатлетка Юлія Паратова, - пише Вісник+К.

Однак голова волинської організації ФСТ «Колос» Анатолій Кліш оприлюднив несподівану інформацію, підкріпивши її документами. З його слів, відповідно до наказу міністра молоді та спорту України від 15.07.2016 р №2809 на ХХХІ літніх Олімпійських Іграх в складі національної збірної команди України будуть виступати восьмеро волинян, а не дев’ять, як було задекларовано під час проводів олімпійців. Бо, відповідно до цього ж наказу, Юлія Паратова представлятиме Одеську область і тренують її відомі фахівці важкої атлетики України Юрій Кучинов та Василь Кулак.

«Юлія – відома спортсменка, заслужений майстер спорту, неодноразова переможниця та призерка міжнародних та всеукраїнських змагань і не потребує іншої будь-якої реклами! Разом з тим вона - одеситка, а не волинянка! А ми всі бажаємо нашим рідним волинським атлетам міцного здоров’я, успішних стартів в далекій Бразилії! Ви – наша гордість!», – написав Анатолій Кліш у «Фейсбук».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Питання Показати IP 1 Серпня 2016 15:29
Але не зрозуміло чому наша ОДА виділила на Паратову 25 000 грн,а НАШИМ ВОЛИНСЬКИМ тренерам 0?Чи ці гроші для когось іншого ?
Питання 2 Показати IP 1 Серпня 2016 15:31
Може ці кошти пішли тим двом хлопцям-важкоатлетам,що на фото?
Лелик Показати IP 1 Серпня 2016 17:27
Матеріал тонко зауважений, а коментарі смішні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus