USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Досвідчений шахіст Волині поступився лідерством юному спортсмену

27 Серпня 2013 17:48
Упродовж двох днів у приміщенні клубу міського центру «Спорт для всіх» «Біла тура» відбувся традиційний шахово-шашковий турнір. Поборотися за дипломи та призи комітету з фізичної культури та спорту Луцької міської ради вийшло 25 шахістів і 12 шашкістів, повідомили у прес-службі міськради.
Турнір з шашок закінчився передбачуваною перемогою майстра спорту Андрія Сороки. Другий і третій щаблі відповідно розділили кандидати в майстри спорту Павло Гончарук і Петро Левчук.
Цікавішим видався шаховий турнір, в якому лідери мінялися майже після кожного туру. Перед останнім туром перемогу здобув ветеран волинських шахів Віталій Мельник, проте не зміг він встояти у партії з молодим Назаром Пілецьким. Таким чином, обійшовши усіх досвідчених шахістів, лідером турніру став сімнадцятирічний Назар Пілецький. Друге місце посів Дмитро Герчук, третє – Віталій Мельник.

Переможці та призери змагань нагороджені дипломами та призами комітету з фізичної культури та спорту Луцької міської ради.
Шахово-шашковий турнір відбувся у рамках відзначення Дня незалежності України та Дня міста. Його організували комітет з фізичної культурі та спорту спільно з міським центром фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».

ЧИТАЙТЕ ЩЕ: 24 лучанина відзначили День Незалежності матом. ФОТО
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus