USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Другий етап підготовки «Волинь» розпочала з двосторонки

2 Лютого 2009 09:00
Після кількох днів відпочинку «Волинь» розпочала другий етап підготовки до весняної частини сезону, – 2 лютого повідомляють «Волинські Новини».
У субботу, 31 січня, гравці команди «Волинь» зібралися в Луцьку і протягом наступного тижня проводитимуть тренувальні заняття безпосередньо у столиці Волині. 6 лютого лучани вирушать на другий тренувальний збір, що пройде у кримському селищі Куйбишево.
А у перший день занять, за інформацією сайту ФК «Волинь», тренерський штаб запланував для команди «двосторонку», аби відразу перевірити «у ділі» кількох гравців, що приїхали до «Волині» на перегляд. На щастя, погодні умови сприяли проведенню тренувальної гри, що відбулася на навчально-тренувальній базі клубу в Дачному. Команда була розподілена на «жовтих» та «зелених». За перших грали Семченко, Лопес, Карковський, Циркуненко, Ковальчук, Кінаш, Карасюк, Лісовий, Павлов та двоє потенційних новачків. Кольори «зелених» захищали Гаврилов, Рубцов, Рурич, Дручик, Марковець, Жук, Петрук, Власко, Подригуля, а також ще троє нових футболістів. Не змогли взяти участь у грі лише хворі Артур Гущин та Павло Чорномаз.
Матч пройшов за відчутної переваги «жовтих», за котрих виступала умовна «основа». Ще у першому таймі хет-триком відзначився Євген Павлов, а ще один гол забив Максим Лісовий. Після відпочинку результативність не зменшилася і «жовті» забили ще чотири голи – відзначилися Кінаш, Карковський, а один із новачків, високорослий футболіст, який виступав на позиції центрального півзахисника, записав до свого активу «дубль». У відповідь «зеленим» вдалося лише розмочити рахунок – 8:1.
У найближчі дні тренери передбачили для футболістів насичені заняття на полі та в спортзалі, анонсовані Віталієм Кварцяним запливи 10 по 25 на час у басейні, тренажери та гімнастику.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus