USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Дворових футболістів кличуть на турнір

30 Березня 2017 22:22
Любителів футболу Асоціація дворового футболу Волині запрошує спробувати свої сили у чергових змаганнях, які стартують у Ківерцях 8 квітня. Участь у чемпіонаті «DF Футзал» можуть брати будь-які команди: вуличні, міські, сільські, районні, як новостворені, так і з давніми традиціями. Головна умова – не бути професіоналом.

«Асоціація дворового футболу Волині, уже шостий рік проводить турніри різних рівень. Наші перші змагання ми організували фактично самі для себе в 2011 в Ківерцях. Після цього рівень наших турнірів тільки зростав. Нам приємно, що на кожні змагання приїздять все більше нових перспективних команд», - розповів голова АДФВ Микола Озюк.

Турнір проходитиме у форматі 5х5, спершу команди зіграють перший відбірковий етап, після чого вони будуть розділенні. Перші та другі місця відправляться у Вищу лігу, а 3-4 – у Першу.

«Для участі у турнірі потрібно бажання, адже у лізі можуть грати всі. Єдина умова – не бути професіоналом. За рівнем учасників команди діляться на Вищу та Першу лігу, це дає додаткову мотивацію командам. Крім того приємні спортивні подарунки потішать більше команд. Цьогоріч, як і завше, такими змаганнями ми хочемо популяризувати дворовий футбол в краї. Сподіваюсь, такими спортивними подіями буде цікавитися все більше волинської молоді», - наголосив Озюк.

Під час матчів буде вестися фотозйомка ігор, тому кожен учасник ліги зможе побачити себе та прочитати про свої подвиги на кількох ресурсах ЗМІ.

Особливості змагань:

- формат турніру: перший відбірковий етап та другий груповий етап;

- час гри: два тайми по 10 хвилин на першому етапі та два тайми по 12 хвилин на другому;

- дні проведення матчів: субота-неділя;

- кількість гравців на полі: 5 осіб (4 +1);

- кількість гравців у заявці: до 12 осіб;

- матч обслуговуватиме двоє кваліфікованих арбітрів.

Змагатимуться футболісти-аматори не задарма. Організатори обіцяють призи від технічного партнера асоціації – виробника спортивного спецодягу та спортінвентаря компанія «Richioli». Також із АДФВ співпрацюють професійні футболісти такі, як: Юрій Габовда, Дмитро Козьбан, Олександр Насонов та інші. Знані спортсмени часто передають сувеніри найкращим гравцям ліги.

Регулярний чемпіонат стартує вже з 8 квітня. А реєстрація команд триває до 6 квітня. Заявку можна подати тут.

Ігри відбуватимуться у місті Ківерці на майданчику у міському парку поблизу ДЮСШ. Більше інформації можна знайти у спільноті АДФВ у соцмережі Вконтакті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: КОМАНДА З ОКОНСЬКА ПЕРЕМОГЛА НА ДВОРОВОМУ ТУРНІРІ В МАНЕВИЧАХ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus