USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Команда з Оконська перемогла на дворовому турнірі в Маневичах

24 Березня 2017 08:44
Вперше у Маневичах відбувся турнір з дворового футболу «GrandCup Маневичі». До районного центру з’їхались команди з міста Луцька, Ківерцівського, Ковельського, Рожищенського та Маневицького районів.

У першому груповому етапі сліпий жереб розділив 12 команд-учасниць на 4 групи. Згідно з правилами турніру, до наступного етапу виходили перші два колективи з кожної групи. Усі колективи неодноразово брали участь у турнірах під егідою Асоціації дворового футболу Волині, тому глядачі спостерігали за цікавими баталіями.



На чвертьфінальному етапі родзинкою став поєдинок між «Екоресурс-Волинь» та «Сахарадо». Після першого тайму команда «Сахарадо» вела з перевагою у три м’ячі, але завдяки самовіддачі та командним діям гравці «Екоресурса» зуміли вирвати перемогу.

У півфіналі не менш цікавим був поєдинок між «Оконськом» та «Екоресурсом». На перерву колективи пішли з рахунком 1:1. Обидві команди красиво комбінували, показуючи якісний футбол, не зважаючи на дощову погоду та слизьке поле. До таких умов краще адаптувалися гравці з Оконська – 3:1.

У малому фіналі зійшлися команди з Ковельського та Маневицького районів. Глядачі побачили аж дев’ять забитих голів. З рахунком 6:3 перемогу святкувала команда «Ковель Сільмаш». Таким чином бронза турніру поїхала до Ковеля.



Перед фінальним матчем розпочався дрібний сніг, але несприятлива погода не завадила справжнім футбольним баталіям на полі. У матчі за звання переможця турніру зійшлися два колективи з Маневицького району. Переможці осіннього чемпіонату АДФ ФК «Оконськ», впевнено розпочали гру та домінували упродовж усього матчу. Незважаючи на усі спроби кіпера ФК «Манчестер» врятувати команду, перемогу з рахунком 6:1 святкувала команда з Оконська.



«Хороший вийшов турнір. Приємно, що велика кількість команд з різних куточків Волині зібралися на цьому спортивному заході. Змагаючись з командами хорошого рівня, є можливість зростати як гравцеві. Вдячний організаторам за хороший турнір», - поділився своїми враженнями від турніру гравець ФК «Оконськ» Віктор Сущ.

Окрім командних нагород, організатори визначили двох найкращих футболістів. Найкращим гравцем турніру став Віктор Сущ (ФК «Оконськ»). Євген Малоголовець з ФК «Манчестер» отримав нагороду кращого воротаря.

«Надзвичайно якісний футбол подарували нам усі учасники турніру. Надіюся, надалі до нас буде долучатися все більше команд з усіх куточків Волині, а ми своєю чергою розвиватимемо та вдосконалюватимемо рівень ліги та старатимемось заохочувати молодь до активного відпочинку», – зазначив голова Асоціації дворового футболу Волині Микола Озюк.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У ЛУЦЬКОМУ ВИШІ – НОВОРІЧНИЙ ФУТЗАЛ

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus