USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Динамо» попрощалося з Алієвим

25 Грудня 2009 17:08
 
Сьогодні, 25 грудня, на офіційному сайті Чемпіонів України з\'явилася інформація про перехід півзахисника Олександра Алієва в «Локомотив».
Футбольні клуби «Динамо» і «Локомотив» погодили умови, згідно з якими півзахисник Олександр Алієв продовжить кар\'єру в складі московської команди. У Локомотиві Алієв буде виступати під керівництвом колишнього тренера «Динамо» Юрія Сьоміна, повідомляє прес-служба «Динамо».
«Тепер шляхи Алієва і Сьоміна знову з\'єднаються, цього разу в «Локомотиві». Футбольний клуб «Динамо» бажає Олександру Алієву успішних виступів у складі Локомотива», - йдеться в заяві прес-служби клубу.
Олександр Алієв у четвер ввечері прилетів до Москви, де наразі проходить медобстеження, після якого відбудеться підписання контракту з Локомотивом, який і завершить процес переходу півзахисника київського «Динамо» в московський клуб, – повідомляє «Кореспондент».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Таня Показати IP 25 Грудня 2009 20:00
Сьомін про своїх колишніх лідерів не забуває. Алів заграв в "Динамо" при ньому, і можливо, зараз заграє, і набире гарну форму. І буде ще радувати нас своєю грою за збірну, бо є важливим її гравем.
Олександр Показати IP 26 Грудня 2009 09:36
Так само, як і Таня, вважаю, що хоч би хто став новим гол.тренером "синьо-жовтих", Алієв має всі шанси бути у збірній одним із ключових гравців, у т.ч. на Євро-2012. Адже Газзаєв, маю сподівання, збірну України не тренуватиме.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus