USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

«Динамо» вилетіло з Ліги Європи

15 Березня 2018 21:54
Пропустивши два голи від італійського «Лаціо», київське «Динамо» не змогло пробитися до 1/4 Ліги Європи.

Матч відбувся 15 березня на стадіоні НСК «Олімпійський» у Києві.

Перед матчем

Київське «Динамо» на сьогоднішній день залишалося єдиним представником України у єврокубках, утім, незважаючи на вдалий результат проти «Лаціо» на виїзді, де динамівці зіграли в бойову нічию 2:2, сьогоднішній матч обіцяв бути надважким. Спрогнозуємо, що з перших хвилин італійці намагатимуться забити швидкий матч, своєю чергою, кияни будуть захищатися, шукаючи щастя на контратаках. Забитий гол значно спростить командам завдання на вихід до наступного раунду Ліги Європи.

Між двома поєдинками у єврокубках з «Динамо» «Лаціо» в Серії А зіграло в нічию з «Кальярі». Кияни ж у Чемпіонаті України мінімально здолали рівненський «Верес», якому матчем чемпіонату раніше поступилися з рахунком 3:1.

У цьому матчі «Динамо» не міг допомогти Гармаш, якого за надмірні емоції вилучили у Римі вже після фінального свистка, тож, дивлячись на тактику, яку обирав на гру тренерський штаб, його міг замінити або орієнтований на атаку Шапаренко, або руйнівник Корзун. Також тренер киян міг обрати схему з двома нападниками де пару Мораесу склав би Бєсєдін. Найбільшої небезпеки киянам варто було очікувати від Філіпе Андерсона та Чіро Іммобіле, які добряче попсували нерви захисту киян у Римі, забивши по м’ячу у їхні ворота.

Перед матчем Олександр Хацкевич пообіцяв приділити особливу увагу обороні, але, шукаючи при цьому щастя біля чужих воріт. Тренер «Лаціо» Сімоне Індзагі, своєю чергою, також пообіцяв, що його команда зіграє на максимумі, адже для виходу до цієї стадії було витрачено багато зусиль.

Перший тайм

Зі стартових хвилин футболісти «Лаціо», отримавши м’яч, одразу намагалися доставити його поближче до штрафної площі «Динамо».Вже на 5 хвилині Філіпе Андерсон наважився на дальній удар, але м’яч пролетів значно вище воріт. Вже за миттєвість той же Андерсон продерся крізь захисників динамівців, але його простріл перервав Бойко.

На 8 хвилині Іммобіле міг відкривати рахунок у матчі – обігравши воротаря Бойка, італієць пробив по пустих воротах, але в останній момент удар заблокував Кадар. Перша вдала контратака киянам вдалася на 11 хвилині, адже Бєсєдіну вдалося заробити небезпечний штрафний поблизу штрафної італійців, втім після подачі Морозюка захисники «орлів» вибили м’яч на кутовий.

Перші 20 хвилин «Динамо» терпіло натиск італійців, зрідка виходячи в контратаки. Молодий Циганков взяв на себе ініціативу, але на його простріл до штрафної не знайшов адресата.

Втім, старання «Ліціо» увінчалися в успіх – Луїс Альберто подав з кутового, а Лукас

Лейва
, перегравши у повітрі Шепелєва, головою відправив м’яч у ворота -0:1. Тож, динамівцям конче необхідно було забивати, аби проходити далі.

На 29 хвилині кияни створили ледь не перший небезпечний момент в матчі – Морозюк скидав на Циганкова, але молодий хавбек з-за меж штрафної пробив трішки вище перекладини. Зазначимо, що відсоток володіння м’ячем у перші 20 хвилин гри становив 71% на 29% на користь гостей, до того ж до 30 хвилини італійці встигли завдати по воротах киян 7 ударів.

На 38 хвилині Іммобіле міг подвоювати рахунок, але після прострілу від Андерсона, пробиваючи, влучив собі в ногу. Через 3 хвилини той же Іммобіле мав ще кращий шанс, аби забити, але, вийшовши на побачення з Бойком, поцілив тому в ногу.

Наприкінці першої половини зустрічі травмувався центральний захисник Кадар, тож у Лізі Європи дебютував екс-захисник «Волині» Артем Шабанов.

Попри те, що динамівцям потрібно було забивати, вони все ж були ближчими до другого пропущеного голу. Але все ж перший тайм завершився лише з мінімальною перевагою гостей.

Другий тайм

У перерві тренери вирішили не проводити заміни, тож другу половину зустріч команди розпочали у тих же складах

На 49 хвилині після подачі кутового від Циганкова Бєсєдін перестрибнув Андерсона, але пробив повз воріт. Через 2 хвилини киян пробачив Патрік, який після серії помилок захисту «Динамо» з кількох метрів пробив над перекладиною.

Луїс Альберто пробивав зі штрафного, але після його удару м’яч просвистів біл хрестовини воріт Бойка.

За 30 хвилин до завершення основного часу Олександр Хацкевич вирішив підсилити атаку, випустивши замість Морозюка Дерліса Гонсалеса.До того ж на поле вийшов Мбокані, втім варто заначити, що конголезець давно не грав, тож, напевно, перебуває не у найкращій формі.

Незважаючи на проведені заміни, «орли» продовжували атакувати, не дозволяючи нічого створити біля власних воріт. Андерсон пробивав з гострого кута, але Бойко був на місці, а вже за хвилину м’яч після удару Циганкова з-за меж штрафної пролетів над дев’яткою воріт італійців.

На 78 хвилині Гонсалес підхватив м’яч поблизу штрафної італійців, але його удару забракло точності.

А через 4 хвилини Раду похоронив надію киян на 1/4 Ліги Європи – після подачі кутового Де Врей скинув на румуна, а той першим дотиком відправив м’яч у ворота Бойка – 0:2.

В останні хвилини зустрічі кияни намагалися відквитати бодай один гол, втіи рахунок залишився незмінним. Таким чином «Динамо» програло «Лаціо» та вилетіло з Ліги Європи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus