USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Дисципліна побила клас, - Кварцяний про переможну гру. ВІДЕО

2 Листопада 2013 09:00
Після сенсаційної і такої радісної для волинян перемоги над донецьким «Шахтарем» головні тренери клубів поділилися враженнями від гри і не тільки…
Мірча Луческу, головний тренер донецького «Шахтаря»:
– «Волинь» заслужила на перемогу, вона билася за м’яч, показала характер. Давно не бачив, аби так команда віддавалася грі. Своїми гравцями я незадоволений. Вони вийшли на поле розслабленими та самовпевненими. Ми мали гольові моменти, але наша розслабленість нам не дозволила забити. Суперник відчув впевненість. Інколи лучани закривалися на своїй половині поля.
Хоча ми і контролювали поєдинок, створили більше моментів, «Волинь» перемогла заслужено.
В «Шахтарі» є гравці дуже хорошого рівня. Ми взяли хороших новачків. Футболісти «Волині» краще знають тутешню першість. Дехто з наших виконавців ще не звик до жорсткої гри, зокрема Бернард, отримавши дві травми поспіль. Потрібно, аби новачки «Шахтаря» адаптувалися до умов чемпіонату, не всі звикли до погодних умов. Однак вірю, що надалі все буде добре.


Віталій Кварцяний головний тренер луцької «Волині»:

– Грати вдома від оборони важко, наша команда сьогодні зіграла від контратак. З «Динамо» дуже важка гра буде. Може, до наступного поєдинку видужає Парцванія. Він потрібний нам, аби замінити Сімініна. До слова, Сімінін сьогодні зіграв дуже добре. Також, можливо, відновиться Рамон.
Ми сьогодні по багатьом моментам програвали, швидко втрачали м’яча. Але інколи самовіддача і дисципліна б’є клас.

Відео надане прес-службою лучан.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Мик. Антон. Показати IP 2 Листопада 2013 09:38
Молодець, Володимирович!! З перемогою!!
РБ Показати IP 2 Листопада 2013 13:16
був на матчі, підтримка порадувала!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus