USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Екс-гравець «Волині» перейшов до російського клубу

18 Серпня 2017 07:00
Президент Олімпіка Владислав Гельзін розповів подробиці трансферу захисника Дмитра Немчанінова в "Крилья Совєтов", пише Sport Arena.

Договір Немчанінова з Олімпіком закінчувався в кінці року, і не було відомо, перейшов захисник на правах вільного агента чи за його трансфер донецький клуб отримав гроші.

Однак за словами президента Олімпіка, за трансфер Немчанінова російський клуб заплатив 55 тисяч доларів. Ця сума була прописана в контракті гравця в якості відступних.

«Дмитро міг піти з Олімпіка взимку, тому коли на нас вийшли представники Крильев Совєтов, ми швидко домовилися. Немчанінова влаштували умови його особистого контракту, а клуб з Самари погодився заплатити суму відступних, яка вказана в його контракті - 55 тисяч доларів », - сказав Владислав Гельзін.

«Гроші начебто невеликі, як для сучасного футболу. Але взимку Дмитро міг піти безкоштовно, тому ми потиснули руки, я подякував йому за гру в нашій команді», - додав він.

У донецькому клубі лівий захисник грав з початку 2016 року. За цей час він провів 41 матч у всіх турнірах і забив 2 м'ячі.

У нинішньому сезоні 27-річний Дмитро Немчанінов зіграв в трьох поєдинках УПЛ і двох матчах Ліги Європи.

До слова, у сезонах 2013-2015 Немчанінов грав у луцькій «Волині».

Вболівальники луцького клубу не залишили поза увагою таке рішення екс-захисника "Волині":
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Пилип Показати IP 18 Серпня 2017 09:23
Ранкова зрадаблеать?
Всезнайко Показати IP 18 Серпня 2017 10:57
А кого це взагалі впирає?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus