USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Екс-захисник «Волині» гратиме за «Чорноморець»

20 Серпня 2017 17:01
Колишній центральний захисник «Волині» став футболістом «Чорноморця», повідомляє Sportarena.

Йдеться про хорватського легіонера Івіцу Жуніча. Деталі контракту Жуніча з «Чорноморцем» не розголошуються. У новій команді захисник виступатиме під 5-м номером.

В одеський клуб 28-річний хорват перебрався на правах вільного агента, оскільки влітку у нього завершився контракт з «Оренбургом» і сторони вирішили не продовжувати співпрацю. У минулому сезоні на його рахунку лише 2 матчі в чемпіонаті Росії.

У складі «Чорноморця» Жунічу належить конкурувати за місце в основі з Артуром Новотрясовим, Артемом Рахманова і Євгеном Мартиненко.

З 2014 по 2016 року Жуніч виступав за «Волинь», в складі якої провів 51 матч в чемпіонаті України і забив 7 м’ячів.

Раніше в своїй кар’єрі він також виступав за польський “Тихи” і австрійські “Аустрію”, “Штегерсбах”, “Маттерсбург”, “Зіммерінгер”, “Маркт” і “Донау”, а також боснійських “Електробосне” і “Томіслава”.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Andrij Показати IP 20 Серпня 2017 20:42
Dyze miznuj i vusokuj zaxusnuk, dobre grae golovoju. Yspixy tobi Iviza v Odesi. !!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus