USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Емоції Кварцяного щодо гри «Волині» і «Чорноморця»

12 Серпня 2014 10:39
Головний тренер "Волині" Віталій Кварцяний розкритикував дії своїх підопічних після матчу з одеським "Чорноморцем", який закінчився із рахунком 0:1, про це йдеться на сайті клубу.

«Це все одно, що будувати будинок і щось не добудувати. Потрібно п'ять поверхів, вони зробили чотири і вважають, що побудували будинок. Або не дійти до Евересту і сказати: "Ми там були". А вони вважають, що вони зійшли на Еверест.

Так, як вони сьогодні грали, - це просто трагедія, недопрацьовували і робили глибокі помилки. І воротар у нас глухонімий. Я йому кажу: «Ти будеш розмовляти?" Ну і що, що йому з п'яти метрів били? Перекрий ближній кут, а він впав, здався, задні лапки підняв - бий, куди хочеш. Ось такі футболісти у нас грають в прем'єр-лізі. Не використовують на повну силу свої можливості.

Я чекав, коли Матей візьме гру на себе. Він на тренуванні обігрує по сім чоловік, а тут бігав поперек, боявся, щоб його не вдарили. Буде мамин синочок, нічого з нього не вийде. Це така напівфабрикатна гра - пенальті не забили. Хороша команда, зла, наполеглива, з перших хвилин в динаміці, рухається, забігає - вона завжди виграє! Сонна - ніколи нічого не виграє! Пенальті не заб'є! Ні штрафний не заб'є, ні кутовий не подасть, нічого не зробить!

Доля не дає людині сьогодні даром що-небудь. А вони звикли діяти упівсили. Потім, в Одесі: займіть гроші у Ківалова і зробіть поле. Купіть нормальні м'ячі. Якщо у вас немає грошей в Одесі, візьміть у Ківалова, у нього багато. І ваш «Чорноморець» мучиться в першу чергу. Я б на місці Григорчука м'ячі прийняв би нормальні. Вони не летять, вони в повітрі висять, як роздуті презервативи. Все», - прокоментував Кварцяний.

Нагадаємо, на 27-й хвилині матчу румунський хавбек "Волині" Флорентін Матей виконав сильний удар з 25-ти метрів. М'яч від поперечини влетів у ворота і відскочив у поле. Лайнсмен гол не побачив, тому Вакс взяття воріт не зарахував.

Щодо другого тайму головний тренер лучан зауважив: «І другий нормально. Але вони ж не хотіли виграти. Не лізуть на вершину. Ви бачили когось з подряпиною, щоб кров йшла? Що, вони в футбол грали? Вони гралися в футбол. Ну і що, що "Чорноморець" в Лізі Європи грав? Ми сьогодні грали краще, але ми недогравали. Балувалися, в Одесу приїхали побалуватися. Піжони - п'ятами грають. У мене п'ятка - тисяча доларів штрафу. Вони можуть собі дозволити п'ятами грати! Ти обличчям навчися нормально грати, а потім п'ятою. Ерік після того, як не забив пенальті, ще п'ятою грав! Ну не піжон ?! Потім журналісти пишуть: тренер - хам, тренер - некультурний, неправильно висловлюється ... А що, з ними нормально можна говорити? Нормально я говорю, мало лаю, я зараз взагалі не лаю».

Прокоментував Кварцяний і незабите пенальті: «Я ніколи не говорю, кому бити пенальті. На тренуваннях ми награємо штрафні. Ерік зліва б'є, праворуч б'є лівою Бабенко. Але Бабенко готувався в збірній грати. А тут його сьогодні не було видно взагалі. У Сімферополі два пенальті не забили, сьогодні ... Не з моїм щастям на халяву виграти завдяки пенальті. Нам забивають, ми не забиваємо, от і все». Щиро головний тренер розповів і про заробітну плату футболістів, яку, з його слів, футболісти отримують невчасно.

- У ЗМІ пройшла інформація, що ви вели переговори зі штабом збірної Росії. Можете це прокоментувати?
- Як-як?
- Що Ви ведете переговори зі збірною Росії з футболу.
- Я повикреслював слово "Росія" з усіх книжок, зі словників і так далі. У мене залишилися тільки історичні особистості в пам'яті. Спілкуватися з кимось у Росії, дзвонити? Не знаю, чого мені там з ними спілкуватися? Росія для мене померла.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вінстон Показати IP 12 Серпня 2014 11:28
Кварц молодець!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus