USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Нічого собі!»: емоції коментатора гри «Чорноморець»-«Волинь»

11 Серпня 2014 20:55
Матч «Чорноморця» проти «Волині» закінчився із рахунком 1:0. Красива, дисциплінована гра "Волині" неодноразово супроводжувалася вигуками коментатора «Нічого собі!». Окрім того, коментатор назвав матч драматичним та сильним.

Орієнтовно на 30 хвилині матчу півзахисник луцького клубу Флорентін Матей таки забив гол у ворота одеситів. У цьому переконував коментатор матчу та глядачі. Однак арбітри не побачили цього голу.


Також очевидною була перевага наших гравців у першій половині гри: більше сильніших моментів, атак тощо. "Волинь" таки цікавіша", - зауважив коментатор. З його слів, команада стала яскравіша та сміливіша. Протягом всієї гри він не втомлювався говорити про перевагу наших хлопців.

Зауважимо, у першій частині матчу жовту карту отримав захисник нашого клубу Роман Годований. Також у першому таймі шляхом онлайн-голосування обрали кращого гравця "Волині",ним став новачок команди Маріотто Дос Сантоса Даніло.

У другому таймі пенальті не реалізував півзахисник Ерік Бікфалві. "Ну щоб ти Бікфалві... ріс здоровий", - пишуть волиняни у соцмережах.


А вже на 68 хвилині гри півзахисник одеситів Михайло Сіваков забив перший гол. Рахунок 1:0 на користь "Чорноморця".
"Дуже шкода "Волинь", вона не заслуговує програтиу цьому матчі", - зазначив коментатор.

Матч тривав в Одесі, на стадіоні «Чорноморець» сьогодні, 11 серпня.

Окрім того, під час гри коментатор відзначив, мовляв, значно зменшився середній зріст команди. Зауважимо, поговорювали, що головний тренер «Волині» Віталій Кварцяний віддавав перевагу, власне, високим футболістам. Однак наразі попри низький зріст, переконують експерти, спортсмени значно сильніші в техніці та футбольній майстерності.

Нагадаємо, матч молодіжних складів команд закінчився із рахунком 2:2. Вирвати перемогу могли Козьбан, Петров, Приндета, але рахунок так і не змінився. До слова, господарі на останніх хвилинах матчу залишилися в меншості.

Склади основних команд:

Арбітр з Сімферополя Юрій ВАКС (на фото), асистенти - Євген Халамендик (Київ), Олег Плужник (Харків), четвертий арбітр - Анатолій Жабченко (Сімферополь). Делегат ФФУ - Віктор Наскалов (Мукачеве). Спостерігач арбітражу - Сергій Задіран (Дніпропетровськ).


Нагадаємо, у новому сезоні «Волинь» зіграла два матчі на своєму стадіоні: перемогла «Іллічівець» (2: 1) і поступилася «Дніпру» (0: 1).

Історія офіційних зустрічей «Чорноморця» з «Волинню» налічує 32 матчі. Чотири рази дороги одеситів і лучан перетнулися в радянські часи (3: 0, 3: 1, 2: 1 і 3: 0). В чемпіонатах України суперники провели 28 поєдинків: «моряки» перемогли в 16 з них, при 6 нічиїх і 6 поразок, різниця м'ячів - 44-20.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
фанФан Показати IP 11 Серпня 2014 21:40
На цьому 2+2 взагалі всі коментатори - відстой!!! А цього Поворознюка хто взагалі до мікрофона допустив?!
фан-фан Тюльпан Показати IP 11 Серпня 2014 21:56
Гол був! Потрібно впроваджувати відеофіксацію.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus