USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

ФК «Волинь» підписала трьох нових гравців. Кого саме

22 Червня 2020 15:44
«Волинь» готується до відновлення чемпіонату України в Першій лізі, а разом з тим – продовжує кадрове підсилення команди. Так, новими гравцями «Хрестоносців» стало троє футболістів – Сергій Літовченко, Денис Норенков та Валерій Сад.

Про це повідомляють насторінці Fan-project Volyn у фейбуці.

Сергій Літовченко – голкіпер, який уже виступав за нашу команду в період з 2011 по 2014 роки з невеликим заїздом у «Нафтовик». Досвідчений 32-річний голкіпер після «Волині» пограв за харківський «Геліос», донецький «Олімпік», одеський «Чорноморець», азербайджанський «Кяпаз», а також грузинські «Зугдіді» та «Динамо» з Тбілісі (якраз столичний грузинський клуб і був останнім на даний момент у кар’єрі Сергія).
Денис Норенков – лівий хавбек (захисник), 23 роки. Футбольну кар’єру починав в Одесі, виступаючи в ДЮФЛ за місцевий «Чорноморець». У другій половині сезону 2010/11 перебрався до київського «Динамо». Вихованець академії столичного клубу. Влітку 2015 року повернувся в «Чорноморець», де також півтора сезону виступав виключно в молодіжному чемпіонаті. У березні 2017 його віддали в оренду в «Геліос». Влітку 2017 року повернувся в «Чорноморець», після відставки Бабича покинув клуб і повернувся в першу лігу у «Жемчужину». У липні 2018 року знову підписався в «Чорноморці».
Валерій Сад у 2019 році потрапив до рейтингу топ-25 найкращих молодих гравців ПФЛ за підсумком сезону за версією Sportarena.com.
Сад - 21-річний півзахисник, вихованець стрийської «Скали». Професійну кар’єру розпочав у Словаччині, після чого пограв за «Скалу» та рівненський «Верес», де провів першу частину нинішнього сезону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олександр Показати IP 22 Червня 2020 17:06
Ото-то підсилення, шо нібуть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus