USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ФК «Волинь» летить до турецької Анталії. Житимуть в "Кремлі"

28 Січня 2010 13:06
Після тренувального збору в Криму луцька «Волинь» із 29 січня награватиме склад на турецькому курорті Анталії. Підопічні Віталія Кварцяного мешкатимуть у престижному готелі «Кремль».
Як розповіли в клубі, команда має намір зіграти в Туреччині чотири контрольні матчі. Суперники поки що не визначилися. Щодо змін у команді, то тренери ще не гоотові сказати, хто з новачків підходить під модель гри тренера Віталія Кварцяного.
Крім того, треба чекати ймовірних підсилень складу вже під час самого турецького збору. Втім, у клубі не приховують, що йдеться загалом про легіонерів. Адже українських гравців розхапали команди Прем’єр-ліги. Щодо результатів кримських зборів, то команда в цілому задоволена спарингами. Після нічиєї із «Ворсклою» (1:1) та перемоги у ФК «Львів» (3:1), «Волинь» здолала «Нафтовик» (3:0,). Поступилася лише «Севастополю» (2:3).
У Криму Віталій Кварцяний задіяв разом з кількома гравцями на перегляді таких виконавців: воротарі Ндоє і Шпук, захисники Сімінін, Циркуненко, Годований, Мостовий, Ковалюк, півзахисники Бамба, Приндета, Карковський, Гошкодеря, Шарпар, Карасюк, Лопес, Пічкур, нападники Павлов, Майкон, Шонія, Степанов, Кану.
Крім того, в Анталію, ймовірно, полетять і травмовані перед першим збором Густаво та Кінаш, - пише СіД. Тим часом почесний президент суперників лучан у півфіналі Кубка України Сергій Куніцин повідомив, що на матч із «Волинню» хоче організувати виїзд близько тисячі вболівальників «Таврії». «Усі витрати клуб візьме на себе. Ми вже спрямували керівництву Придніпровської залізної дороги лист із проханням сформувати для цієї мети спеціальний потяг. Усі охочі можуть звертатися до клубу і залишати свої заявки на поїздку», – пообіцяв Куніцин.
Президент «Таврії» також подякував президентові «Волині» Василю Столяру і головному тренеру лучан Віталію Кварцяному, які пішли назустріч кримчанам і надали, крім «законних» за регламентом 600 місць, додаткові 400 квитків. Зробили це безплатно.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus