USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Я готовий відповідати», – Тлумак про невихід «Волині» в УПЛ

14 Серпня 2020 14:00
Головний тренер «Волині» Андрій Тлумак після програшного матчу з «Минаєм» та невиходу до Прем’єр-ліги у коментарі телеканалу Футбол 1 заявив, що не знімає з себе відповідальності.

«Я не хочу говорити по гарячих слідах. Звичайно, що претензії до підопічних є, адже ми програли. Я з самого початку сказав, що не знімаю з себе. Ми не вийшли в Прем’єр-лігу, ми не виконали завдання. Звичайно, що винен я. Я готовий відповідати», – сказав Андрій Тлумак.

Нагадаємо, учора в матчі за УПЛ «Волинь» поступилася «Минаю», посівши в підсумку п’яте місце та не виконавши завдання підвищитися у класі.

Проте Єдиною хоча й невтішною компенсацією за невихід «Волині» до Прем’єр-ліги стало те, що півзахисник лучан Денис Кожанов випередив усіх в бомбардирських перегонах, забивши найбільше голів у розіграші Першої ліги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Афт-афт Показати IP 14 Серпня 2020 14:28
У відставку разом з Кошельником! Треба фахівці своєї справи, а не... разводящі на бабло!
Віктор! Показати IP 14 Серпня 2020 19:07
Продали Бартуловича і Горопевшика!!! Взяли не зрозуміло кого??? Тлумак що не хоче піти сам у відставку?????????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus