USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Альберт Шахов – про підготовку «Волині», гравців на перегляді та травмованих

14 Лютого 2022 07:20
Головний тренер «Волині» Альберт Шахов після контрольного матчу з ФЦ «Ковель-Волинь» розповів про підготовку команди, ситуацію з травмованими гравцями та про футболістів на перегляді.

«До сьогодні були чудові умови, погода нас радувала, тут хороше поле, ввечері вмикали світло, дуже добре працювалося. Але ввечері пішов сніг, який не встигли прибрати.

Попри це, зараз в нас завдання, щоб футболісти набрали фізичні кондиції. Не скажу, що така погода нам допомогла, але й не дуже завадила. Наразі доводиться трохи форсувати підготовку до сезону, бо ми пропустили десять днів через карантин, а до відновлення чемпіонату залишається місяць, тому хлопцям трішки важко. До 14 числа ми працюємо в Ковелі, а 15 їдемо в Львів на гру, потім буде один вихідний», – зазначив Альберт Шахов.

Читати ще: Засніжене поле та гравці на перегляді: «Волинь» розгромила ФЦ «Ковель-Волинь» у контрольному матчі. Фоторепортаж

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про потенційних новачків, однак Альберт Шахов не став називати їхні імена, відзначивши, що серед цих виконавців є непогані футболісти, серед яких – переважно футболісти атаки та один захисного плану.

«Скажемо про них після підписання контракту», – зазначив тренер.

Читати ще: Узбецький вінгер та колишній гравець: у «Волині» – четверо футболістів на перегляді

Також він повідомив, що наразі у «Волині» травмовані нападник Хамза Гарсієв та захисник Олександр Мартинюк: «Вони не забирають ноги в єдиноборствах і через це страждають. Залікувавши травми, виходять на тренування, очі горять, а потім ідуть стик в стик».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Палиця Показати IP 14 Лютого 2022 18:33
Завдання на сезон - втриматись у першій лізі
FCVL Показати IP 14 Лютого 2022 19:06
До сьогодні були чудові умови в Ковелі , погода нас радувала, тут хороше поле, ввечері вмикали світло якщо себе вели гарно, дуже добре працювалося,але не в себе в Луцьку . Але ввечері пішов сніг, який не встигли прибрати. Хочеться задати питання до керівництва клубу ФК Волинь Чому за стільки років не збудували повноцінного штучного поля у Луцьку?????????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus