USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ФК «Волинь» випробовує потенційних новачків. І збирається у Крим

2 Березня 2009 10:19
Луцька «Волинь» після короткочасного відпочинку знову приступила до тренувальних занять. Згідно з планами тренерського штабу, у 27 і 28 лютого гравці провели дві двосторонні гри, – 2 березня повідомляють «Волинські Новини».
 
Рясний снігопад, який вранці 28 лютого накрив Луцьк і перетворив пересічних пішоходів на сніговиків, змусив перенести тренування на штучне вкорочене поле 42 на 24 метри. Обидві двосторонки, пише сайт ФК «Волинь», видалися доволі результативними й дали достатній матеріал для роздумів головному тренеру лучан.
 
Щоправда, на тренуваннях були відсутні кілька гравців, заявлених напередодні на другу половину сезону. Так, форвард Олександр Пищур відбув на перегляд до одного з російських клубів, а захисник Віталій Полянський нині відновлюється після невеликого ушкодження.
Окремо варто виділити черговий виклик під «синьо-жовті» знамена гравця «Волині» – Віталій Приндета у складі збірної України U-16 відбув до Бельгії, де 2-6 березня відбудеться міжнародний турнір «Кубок чотирьох націй». У рамках цих змагань українці зіграють із командами Північної Ірландії, Фінляндії та Бельгії.
Разом з тим у складі волинян нині займається й кілька потенційних новачків. Так, окрім анонсованого раніше бразильця Джорджі, у згаданих вище двосторонках брали участь два форварди, один із яких – легіонер, а інший – молодий кіпер з одного з українських юнацьких клубів. Очікується, що цього тижня на перегляд прибуде ще кілька футболістів, у тому числі – з інших країн.
Увесь цей тиждень «Волинь» й надалі працюватиме у Луцьку, а 9 березня відбуде на завершальний навчально-тренувальний збір до Криму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus