USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Футболістів «Волині» та «Металіста» підозрюють у грі на тоталізаторі

13 Травня 2015 14:00
Глава комітету чесної гри ФФУ Ігор Кочетов прокоментував результат матчу Металіст - Волинь і заяви тренерів команд. Він порадив дослідити рух ставок на згаданий матч. Нагадаємо, гра закінчилася із рахунком 3:3.

«Якщо у тренерів є підозри, для того, напевне, є підстави. Я б рекомендував обом наставникам провести внутрішнє розслідування. Якщо підозри підтвердяться, або ж будуть досить вагомі, хоча б непрямі докази, - матеріали слід направити до комітету чесної гри ФФУ. Знаєте, у кожного тренера є свої джерела в команді. Ми ж в обов'язковому порядку досліджуємо рух ставок у букмекерських конторах. Якщо побачимо, що на другу половину матчу доводиться підвищення ставок на кількість голів, на нічию і так далі, то це будуть непрямі докази. Ми регулярно отримуємо таку інформацію з УЄФА. Думаю, на тижні вона у нас може з'явитися - якщо таке мало місце», - зазначив Кочетов.

З його слів, ряд матчів ЧУ останніх місяців перебуває під підозрою як у ФФУ, так і УЄФА: «Назви команд називати не хочу. Тому що, крім інформації з букмекерських контор, потрібно ще добути інформацію з клубів - отримати непрямі докази або хоча б комфортну упевненість, що матч був зіграний в нечесній боротьбі.
Наслідки можуть бути будь-якими. Всі ж пам'ятають вердикт Лозанни по грі «Металіст» - «Карпати», - резюмував він.

Раніше головний тренер Металіста Ігор Рахаєв заявив, що підозрює своїх футболістів у грі на тоталізаторі. А головний тренер "Волині" Віталій Кварцяний зазначив, що не зрозумів, у яку гру грали його футболісти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus