USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Футболісти-ветерани Луцька - переможці міжнародного турніру

30 Грудня 2013 17:00
Вісім досвідчених команд ветеранів віком 35 років та старші починаючи із суботи 28 грудня включилися у боротьбу за головний кубок міжнародного турніру «Дружба без кордонів», що був організований Федерацією футболу Волині, Луцькою міською радою та Федерацією футболу Луцька. Окрім колективів з Луцька, Львова, Володимир-Волинського та Ковеля на змагання прибули гості з Бресту (Республіка Білорусь).

На відбірному етапі команди за жеребом були поділені на дві групи. За підсумками одноколового турніру до півфіналів пробилися команди «Лео-Сіті» Львів, «Ветеран-Лучеськ» Луцьк, АФК «Володимир» та «Володимирівка». Про це стало відомо повідомили в Асоціації міні-футболу Волині.

В першому півфінальному матчі АФК «Володимир» не залишив шансів гостям з міста Лева - 7:0. Другій поєдинок виявився більш драматичним, адже «Володимирівка» мала в атаці не менше шансів, ніж їх досвідчений суперник з «Ветеран-Лучеська». У підсумку - мінімальна перемога 3:1 на користь підопічних Василя Кохановського.

У матчі за бронзові нагороди турніру «Дружба без кордонів» зійшлися львівський «Лео- Сіті» та «Володимирівка» з Володимир-Волинського району. Нажаль, виснажені попереднім поєдинком гравці з Володимир-Волинського району не змогли переломити опір львівської команди і поступилися з рахунком 3:5.

Головне протистояння турніру стало прикрасою змагань. Красивий футзальний фінал тримав у напрузі глядачів до останніх секунд. Довго на табло горіли цифри 3:2 на користь лучан, але моментів для взяття воріт у АФК «Володимир» було чимало. Все вирішилося в останні миттєвості, коли гості пішли у наступ з п'ятим польовим гравцем. Дві фатальні помилки і у підсумку - 5:2 на користь «Ветеран-Лучеськ».

В індивідуальних номінаціях оргкомітет турніру також нагородив найкращих спортсменів. Приз кращого бомбардира з результатом в 12 голів отримав екс-гравець збірної України з футзалу Євген Москвін, котрий на цих вихідних захищав кольори команди АФК «Володимир».

Кращим голкіпером було оголошено Михайла Оліду з команди господарів, кращим захисником став Сергій Угрина з «Лео-Сіті», а приз кращого нападника цілком заслужено отримав Олег Юрчук з «Володимирівки».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus