USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Футболісти «Волині» переживають за здоров'я Віталія Кварцяного

5 Березня 2014 11:35
У зв'язку з напруженою ситуацією в Україні весняна частина Прем'єр-ліги з футболу переноситься. Футболісти луцької «Волині» не припиняють тренувальний процес. Нині на збори не виїжджають і працюють у "рідних стінах". Тренувальним процесом із лікарняного ліжка керує наставник і президент команди Віталій Кварцяний, оскільки має проблеми із серцем і навіть готується до серйозної операції.

Футболісти дуже переживають за свого наставника. Клубній прес-службі голкіпер команди Сергій Літовченко розповів: "Прагнемо, щоб головний тренер повернувся у стрій. Всі переживаємо за Віталія Володимировича, підтримуємо його, хочемо, щоб він якомога швидше одужав".

Також луцький гравець прокоментував перенесення матчів чемпіонату: "Вважаю, що це слід було зробити. Обстановка важка в країні, було оголошено траур. Думаємо, що відтягувати повернення тепер не варто, стежити за нормалізацією і починати грати. Футбол – об’єднує людей".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus