USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Футболісти «Шахтаря» сказали, що думають про «Волинь»

14 Квітня 2012 18:19
Футболісти донецького «Шахтаря» вважають, що матч півфіналу Кубка України проти луцької «Волині» буде непростим. Але всі хочуть перемогти, аби довести, що їх клуб – найкращий.
Про це вони розповіли клубному сайту.
Гравець донецького клубу Василь Кобін, згадуючи попередній матч проти «хрестоносців», відзначив вміння футболістів «Волині» налаштовуватися на матчі проти грандів.
« Доведеться гарненько попітніти, щоб пройти у фінал. Висновки було зроблено, й усі помилки, допущені в тому матчі, ми розібрали. Але це – футбол. Тільки поєдинок може розсудити команди й показати, хто на що заслуговує», - сказав він.
На думку форварда «Шахтаря» 1990-х років Олега Матвєєва, неважливо, де гратиме команда: вдома чи на виїзді. «Погоджуся з тим, що в Луцьку очікує нелегкий матч. Футболісти «Волині» будуть битися до останнього. Тільки за рахунок самовіддачі вони зможуть попсувати нерви донеччанам. Намагатимуться десь зловити «гірників» на контратаках. Інших аргументів у цієї команди, власне кажучи, немає. Тому наші мають перемогти», - вважає футболіст.

Він стверджує, що рахунок, з яким закінчиться зустріч лучан та «гірників», неважливий. «Головне – «Шахтар» вийде у фінал, де мусить виграти», - відзначив Матвєєв.

Капітан донеччан Даріо Срна стверджує, що в Луцьку «гірники» повинні перемогти. «Тому що ми – найкраща команда. Якщо програємо, то визнаємо, що господарі були кращі», - каже він.
Захисник «Шахтаря» В’ячеслав Шевчук зауважив, що всі команди потрапили до півфіналу заслужено. «Тим більше, що раунд складатиметься всього з однієї гри, а нам належить виїзд до Луцька, де останній матч вийшов дуже непростим», - висловився футболіст.
Нагадаємо, півфінальну зустріч Кубка України «Волинь» проведе проти «Шахтаря» 28 квітня в Луцьку. У чвертьфіналі луцькі футболісти вибили зі змагань київський «Арсенал».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Лучанин... Показати IP 14 Квітня 2012 19:02
Попа нашій Волині.....))))))))))) на кубок Шахтар вздр...ить наших як синочків...))))
йован до Лучанин... Показати IP 14 Квітня 2012 20:42
якщо суддя поможе
Анджей Показати IP 14 Квітня 2012 21:17
Лучанину- ти не лучанин ти г...нюк!!! Як ти можеш таке говорити??? Придурок!!!
тиць-здиць Показати IP 14 Квітня 2012 21:40
Г-ги! А я б сказав, що я думаю про футболістів "шахтаря". Особливо про землячка - шевчука-пєчкіна. Підленького такого.
Міля Показати IP 14 Квітня 2012 22:24
Якщо дони не виграють, то судді допоможуть.
Нострадамчук Показати IP 15 Квітня 2012 07:10
Порвемо у пил ахметовських курчат! Для "Волині", як і волиняк, авторитетів не існує!! 1;0 - на нашу користь - вірю!!!
правдивий Показати IP 15 Квітня 2012 14:09
хлопці схаменіться!!!"футболу вже немає він, як і весь спорт помер разом з СРСР. Тепер це реаліті бізнес-шоу, на якому олігархи заробляють бабло. За українські команди грають негри!! Стидоття! Що в нас по дворах немає хлопців які грають добре у футбол? Я вже давно перестав вболівати, щоб не відчувати себе марионеткою, частиною цієї бізнес-системи.
Регіонал Показати IP 16 Квітня 2012 05:22
Добре, що негри хоч в шахтах непопулярні -шукати важко серед вугілля, та головне, аби суддя "нєгром найманим" не виявився.
Лучанин... Показати IP 16 Квітня 2012 07:19
Анджей - ти реально дивися на речі... а то сам г...нюк!!=)))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus