USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Футболісти «Волині» - серед кращих гравців України

5 Березня 2010 15:34
Четверо гравців «Волині» викликані до юнацьких збірних України для участі в низці спарингів, котрі відбуваються напередодні Еліт-раунду відбіркових циклів чемпіонатів Європи для команд вікових категорій U-17 та U-19.
Старша збірна, складена з гравців 1991 року народження, провела дві зустрічі з командою Франції на її полі. За українську збірну виступають волиняни -форвард Євген Павлов та півзахисник Роман Карасюк.
У першому поєдинку суперники сильнішого так і не виявили - 0:0. А вчора «синьо-жовті» хоча й відкрили у другому таймі рахунок в матчі, та все ж змушені були поступитися господарям - 1:2.
Вдалішим видався вояж півзахисників Віталія Приндети та Олександра Марковця на навчально-тренувальний збір української команди U-17. На Кіпрі наші земляки у неофіційному спарингу зустрілися з молодіжним складом «Апоела» з Нікосії.
Сильнішою виявилася збірна України, яка розтрощила опонентів з рахунком 9:0. У звітному поєдинку взяли участь обидва гравця «Волині», які вийшли на поле у другому таймі. При цьому Олександр Марковець зумів відзначитися «дублем». Він забив 6-й і 9-й голи у ворота суперників, - інформує ФК «Волинь».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Snap_x Показати IP 6 Березня 2010 01:12
Добре що підростає достойна заміна теперішніх професіоналів!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus