USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Футбольна команда із Нововолинська може пробитися в Другу лігу

25 Березня 2010 08:39
Стадіон команди із шахтарського міста дозволить грати на ньому команді ІІ футбольної ліги України.
Під час зустрічі керівників обласної, міських і районних федерацій футболу президент ПФЛ Мілетій Бальчос розповів, що він відвідав Нововолинськ, де спілкуватися із місцевими футболістами. Бальчос стверджує, що деякі команди першої ліги мають гіршу матеріально-технічну базу, аніж команда із Нововолинська.
За словами президента професійної футбольної ліги, ця команда може претендувати на підтримку ПФЛ. Звісно, якщо не знайдуться інші претенденти від області.
Він розповів і про те, що у самій ПФЛ відбулися зміни. Приміром, торік у грудні в адміністрації ліги працювало 26 працівників. Нині – 13. Думають у лізі і про розвиток професіонального, аматорського та дитячо-юнацького футболу у Волинській області.
Мілетій Бальчос розповів, що економічна криза таки вдарила по фінансовому стану клубів. Приміром, бізнес одного із власників футбольного клубу із Рівного потерпів крах. А тому команду взяла під опіку місцева адміністрація, котра допомагатиме команді позбуватися боргів.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus