USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Футбольні матчі на Волині. РЕПОРТАЖ

26 Серпня 2014 13:56
Цими вихідними на державні свята День Прапора та День Незалежності України відбулись заключні матчі Чемпіонату Волинської обласної ради ВФСТ «Колос» АПК України з футболу сезону 2014 року. Про це повідомили у прес-службі організації.

В матчі за 3-4 місця зустрічались команди Турійського (голова районної організації ВФСТ «Колос» Лемещук Олександр Петрович) та Ковельського (голова районної організації ВФСТ «Колос» Чубара Володимир Якович) районів. Гра відбулась в селі Соловичі Турійського району. В матчі, де атака переважала над захистом, перемогу здобули футболісти команди «АМАКО» (Ковельський район) – 7:3.

У фінальній грі Чемпіонату, яка пройшла на стадіоні «Колос» в Камені-Каширському, змагались представники Рожищенського (голова районної організації ВФСТ «Колос» Шрай Ігор Федорович) та Камінь-Каширського (голова районної організації ВФСТ «Колос» Бобко Руслан Романович) районів. В напруженій та рівній грі обидві команди провели хороший поєдинок, кращі моменти для взяття воріт мали гравці Рожищенського району, але воротаря команди господарів двічі виручала перекладина воріт. Та більше пощастило господарям, які в середині другого тайму відзначились голом, Березюк Юрій скориставшись моментом не залишив шансів воротарю команди «Топільно». Цей гол став вирішальним і переможним в Чемпіонаті. Практично весь другий тайм команда гостей грала в більшості, адже на початку другого тайму вилучення отримав гравець команди господарів Луць Сергій.

Варто зазначити, що перед матчами глядачі та футболісти хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих воїнів в зоні АТО, а після закінчення змагань натхненно співали Державний Гімн України.

Голова Волинської обласної ради ВФСТ «Колос» Кліш Анатолій Аристархович та головний суддя змагань Скиданюк Сергій Васильович нагородили переможців та призерів Чемпіонату кубками, медалями та грамотами.

Крім звання «Чемпіон Волинської обласної ради ВФСТ «Колос» з футболу» команда «ДОФ Арбо» (Камінь-Каширський район) здобула право представляти Волинську область на Чемпіонаті України серед сільських команд.

Тренери та футболісти команди Камінь-Каширського району дякують за підтримку та допомогу в участі у змаганнях відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Камінь-Каширської райдержадміністрації (начальник – Кривдик Олександр Григорович) та підприємство «ДОФ Арбо» (директор – Бусько Анатолій Федорович).

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus