USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.45 39.85
  • PLN 9.70 9.86

Газзаєв тренуватиме водночас «Динамо» (Київ) і збірну Росії?

16 Листопада 2009 18:04
Наставник київського «Динамо» Валерій Газзаєв став одним із кандидатів на місце Гуса Хіддінка біля керма збірної Росії після чемпіонату світу 2010 року в ПАР. Про це повідомляють «Волинські новини».
Представники Російського футбольного союзу вже сконтактували з 55-річним тренером і попередили про можливу пропозицію, котру буде зроблено, якщо Хіддінк відмовиться продовжувати роботу з бронзовими призерами чемпіонату Європи.
«Валерій Георгійович завжди був головним кандидатом на місце головного тренера збірної Росії в разі, якщо нинішній тренер відмовиться продовжувати роботу або його відправлять у відставку. Зараз просто Федерація футболу поцікавилася про наявність інтересу в тренерській роботі у головній команді країни. Все-таки Валерій Георгійович перестав бути вільним агентом і зараз тренує київське «Динамо», - розповіло джерело в РФС.
У свою чергу найтитулованіший тренер Росії має твердий намір після 2002-2003 рр. знову стати біля керма національної збірної Росії.
«Я вже мав досвід роботи зі збірною Росії. Він мені дуже багато дав. Зараз мені цікаво працювати і з клубом, і хотілось би попрацювати з національною командою. Тут головне ще, з яким клубом і з якою збірною працювати. Але в той же час я не приховую, що обовязково попрацюю ще в нашій збірній... Принаймні, таку мету я перед собою поставив», - зауважив фахівець.
Таким чином, у випадку якщо Роберто Манчіні, котрий також веде переговори з РФС, відмовиться очолити збірну Росії, її може знову прийняти Валерій Газзаєв.
Цікаво, що в Російському футбольному союзі навіть згідні на суміщення Газзаєвим посад наставника «Динамо» (Київ) і головного тренера збірної, інформує Спорт.Обоз.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Vetal Показати IP 16 Листопада 2009 18:23
Щось не думаю що він сам так захоче, але якщо так відбудеться. то в Динамо напевно буде грати кілька рос.гравців
Тимощук Дмитро Показати IP 16 Листопада 2009 18:56
Лобановському вдавалось )
alex Показати IP 16 Листопада 2009 20:38
Це буде непоганий варіант, тому що будуть грати кращі російські гравці. Але тоді на збірну України потрібно ставити Олега Блохіна.
Куратор Показати IP 17 Листопада 2009 10:30
Виходить Газаєєв дійсно сильний тренер якщо росіяни йдуть на ТАКИЙ компроміс. Головне, щоб рівень гри нашого "Динамо" не знизився. Хоча, суміщати дві посади йому буде складнувато.
Таня Показати IP 17 Листопада 2009 16:12
Не думаю, що суміщення це гарний варіант. Це призведе до того, що де буде не допрацьовувати. А нам, як уболівальникам "Динамо" цого не хотілосяб.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus