USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Гірник-Спорт» – «Волинь»: анонс матчу

24 Травня 2019 18:51
«Волинь» зіграє з «Гірник-Спорт» у суботу, 25 травня.

Гра відбудеться на стадіоні «Юність» у Горішніх Плавнях. Початок о 17:00, йдеться на сайті ФК «Волинь».

Минулого тижня «Волинь» могла закрити питання участі у стикових поєдинках за підвищення у класі. Утім, «Балкани» та «Рух» видали дивовижні відрізки гри у захисті у вирішальний момент, а через два нічийні результати підопічні Андрія Тлумака недорахувалися чотирьох залікових пунктів.

Доля цього сезону регулярно відкочувала «Хрестоносців» до моменту, коли все потрібно буде вирішувати в останньому турі – і втрачені необов’язкові очки першого кола, і зняття шести очок взимку, і велика доля щастя «Авангарда» та «Дніпра-1» під час луцьких матчів, і, наприклад, два не призначені пенальті у ворота «Балкан», які могли і повинні були принести нашій команді перемогу… Але, як показала першолігова весна, це зробило «Волинь» лише сильнішою, адже у весняних матчах «червоно-білі» без варіантів найкращі у другому за значенням дивізіоні чемпіонату України.

В заключному турі змагань на наших футболістів чекає непростий виїзд. «Гірник-Спорт» у міжсезоння влаштував революцію як на тренерському містку, куди прийшов Володимир Мазяр, так і у кадровому складі. А після пробуксовки на початку другої частини сезону, коли команда набрала лише одне очко у трьох матчах, «Гірник-Спорт» не програє у семи поєдинках! При цьому «червоно-чорні» обіграли «Колос» та відібрали очки у потужних весняних команд, таких як «Металіст 1925», «Авангард» чи «Рух». У команди є деякі проблеми із результативністю, однак дисциплінованість та організованість зводить нанівець і зусилля атаки опонентів. Можна не сумніватися – на «Волинь» чекатиме дуже складний поєдинок.

Порятунок «Волині» у поєдинку проти «Руха» багато хто називає везінням, однак це була і вища футбольна справедливість – гості попереднього матчу після забитого гола лічені рази вибігали із власної половини поля, а Луцьку хоч десь «віддалося» за величезні та незаслужені втрати очок протягом сезону. На жаль, вже до завершення сезону ми втратили Міху Горопевшека, однак в матчі проти «Руха» у центрі захисту більш ніж переконливо відіграв Сергій Петько. У вирішальний момент лідерські якості проти Винників проявив Младен Бартулович, який потрапив до символічної збірної попереднього туру. Разом із тим, є і хороші кадрові новини – Євген Неплях уже тренується з основною групою, а також у формі всі інші гравці нашої команди. Тож у Горішніх Плавнях «Хрестоносці» боротимуться лише за перемогу!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus