USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Гравець «Волині» розповів, кого варто побоюватися в «Арсеналі». ФОТО

12 Вересня 2013 12:44
Волинські Новини, напередодні матчу з «Арсеналом», поспілкувалися з колишнім гравцем київського клубу - Богданом Шершуном. 23-ій номер «Волині», повернувшись до «Дніпра» після московського турне у 2005-ому, через декілька років опинився у складі «канонірів».

Вирушав Богдан з Дніпропетровська до Києва як орендований гравець, а через трохи часу керівництво клубу уклало зі захисником повноцінний контракт. «Відстріляв» за «гармашів» Шершун до 2012 року, після чого опинився в «Кривбасі», а потім - у «Волині».

Зі слів Шершуна, він прогнозував, що матч з «Арсеналом» буде важким. Тим паче, що команда знаходиться не на своєму місці в турнірній таблиці. А за той час, що грав у Києві, змінився склад команди. Тепер у ній, практично, всі нові виконавці.

На запитання кого ж слід найдужче боятися «хрестоносцям» з атакуючої ланки «канонірів», Богдан вважає, що це киянина Максима Шацьких та Володимира Аржанова. «Думаю, що найбільша небезпека буде від цих двох гравців. Вони ведуть гру столичного клубу», - підсумував Шершун.
ЧИТАТИ ЩЕ: «АРСЕНАЛ» - «ВОЛИНЬ»: РОЗВІДКА ВН. ФОТО


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus