USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Гравців «Волині» «розберуть» національні збірні

1 Жовтня 2013 11:41
Після матчу 12-го туру проти одеського «Чорноморця» (6 жовтня) три гравці «Волині» відбудуть у розташування своїх національних збірних. Про це повідомили у клубній прес-службі клубу.
Капітан «Волині» Ванче Шиков (на фото) традиційно викликаний до збірної Македонії. Балканцям доведеться двічі зіграти на виїзді – спочатку 11 жовтня в Кардіффі проти Уельсу на чолі з новоявленим «реалістом» Гаретом Бейлом та 15 жовтня у Ягодіні проти збірної Сербії. Зауважимо, що у Ванче змінився тренер в національній збірній. Замість Чедоміра Яневські, який поїхав працювати у Бельгію, македонців тимчасово очолює Зоран Стратєв.

Викликано до молодіжної збірної України Віталія Приндету. 14 жовтня команда Сергія Ковальця зіграє другий матч відбору на Чемпіонат Європи 2015 року. У Юрмалі українці з U-21 протистоятимуть Латвії, яка зіграла вже два матчі і здобула 3 очки. Українцям необхідно вигравати, адже хорвати і швейцарці у нашій групі відірвалися від решти команд, здобувши на старті по дві перемоги.

Першим викликом до національної збірної може гордитися й півзахисник «Волині» Дмитро Задерецький. Його викликано до команди U-20. Цю збірну наприкінці серпня очолив Володимир Горілий. Задерецький разом із партнерами з 7 по 17 жовтня проведе навчально-тренувальний збір у Євпаторії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus