USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.97

ІА Волинські Новини нагородили за найкраще висвітлення спортивних подій

27 Грудня 2016 17:58
Обласний центр Фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» за підсумками року нагородив найкращих серед тих, хто сприяв розвитку масового спорту. У номінації за краще висвітлення спортивних подій в електронних виданнях перемогло Інформаційне агентство Волинські Новини.

Підсумки фізкультурно-оздоровчої спортивно-масової роботи за місцем проживання та відпочинку населення відбулися в Луцьку 27-го грудня.

Як зазначив директор Волинського ОЦФЗН «Спорт для всіх» Володимир Новосад, в ІІ обласному конкурсі з висвітлення спортивних масових заходівсеред працівників ЗМІ перемогло Інформаційне агентство Волинські Новини.
Володимир Новосад зауважує, що за 2016-й рік зусиллями центрів «Спорт для всіх» вдалося провести 107 спортивних змагань, а долучилися до них понад 150 тисяч волинян.

«Ми працюємо за місцем проживання й охоплюємо людей різної вікової категорії – від дошкільнят до людей поважного віку. Такою роботою в області ніхто не займається, окрім нас, адже усі інші організації та структури – вузькоспеціалізовані. Загалом у нас є 14 відкритих центрів, але діючих лише 7. Інші законсервовані, адже не вистачає кадрів.

Щодо перспектив, то нам потрібно працювати над створенням належної інфраструктури, адже у малих населених пунктах на це не хочуть давати кошти з місцевих бюджетів. Також не вистачає перших етапів змагань – у школах, в селах. У новому році ми будемо робити акцент на розвитоку масового спорту за місцем роботи, бо ця ніша не зайнята», - аналізує стан справ на Волині Володимир Новосад.
До слова, цього дня нагородили й кращу спортивну сім'ю України – лучан Возняків (батько Іван, мати Людмила та син Захар).

«Прийшовши зі школи, син попросив нас підтримати його і долучитися до змагань. Так, ми перемогли в місті, області й поїхали на всеукраїнські змагання, де теж здобули перемогу. Було неочікувано, але приємно. Ми краще зрозуміли один одного й побачили, який нерозкритий потенціал має наш син», - розповідає Іван Возняк.
Вони перемогли на національних змаганнях «Тато, Мама, я – спортивна сім'я» і тепер спортивні родини приїдуть змагатися на Волинь у 2017-му році.

Переможців різних номінацій нагородили сувенірами та цінними призами. А всіх учасників підсумкового заходу привітали музичними та танцювальними виступами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лідія Павлівна Показати IP 27 Грудня 2016 18:00
Молодці, вітаю!!!!!!!!!! Спорт потрібно підтримувати та розвивати. А то більшість ЗМІ мишуть про одні цицьки, перелюби й ДТП
Дєд Логопєд Показати IP 28 Грудня 2016 07:34
Після цієї новини редактор "ВолиньСпорту" піде в затяжну депресію........

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus