USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Янукович обдарував стипендією волинянку-боксерку. ФОТО

28 Квітня 2010 11:27
Президент Віктор Янукович призначив стипендії по сім тисяч гривень чемпіонці Європи 2009 року з боксу, нашій землячці Тетяні Коб та її тренеру Віктору Рогатіну.

Як повідомляє офіційний сайт Президента , згідно з указом від 27 квітня «Про призначення стипендій Президента України для видатних спортсменів та тренерів України з олімпійських видів спорту» глава держави призначив стипендії Президента України:

КОБ Тетяні Володимирівні - чемпіонці Європи 2009 року з боксу (Волинська обл.) у розмірі 7 тисяч гривень.

РОГАТІНУ Віктору Вікторовичу - тренеру чемпіонки Європи 2009 року з боксу Коб Т.В. (Волинська обл.) у розмірі 7 тисяч гривень.

«Тетяна змагається в олімпійській ваговій категорії, в яку намагатимуться потрапити чимало як легших, так і поки важчих спортсменок.

Кажуть, що на п’ять континентів буде всього 12 олімпійських ліцензій, тому здобути перепустку буде складно. Зараз нам потрібно гарно виступити на чемпіонаті світу, аби бути впевненими у поїздці до Лондона. І надалі спокійно готуватися до Олімпіади.

Той факт, що Тетяна є чемпіоном континенту, дозволяє оптимістично дивитися вперед», - каже в інтерв’ю «Україні Молодій» про чемпіонку її особистий тренер Віктор Рогатін.

Довідково:

22-річна ковельчанка Тетяна Коб - майстер спорту міжнародного класу з боксу у ваговій категорії до 51 кілограма. Зріст — 160 сантиметрів, вага — 51 кілограмів.

Чемпіонка Європи 2009 року, учасниця чемпіонату світу 2009-го, де посіла п’яте місце. Навчається в Луцькому національному університеті ім. Лесі Українки (спеціалізація — фізичне виховання).

Перший і нинішній тренер — Віктор Рогатін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus